Back to Question Center
0

Merchandising Kanggo Email Marketing - Milih Produk lan Semalt

1 answers:

Apa sampeyan arep milih apa produk ing email utawa sing nawakake kanggo promosi ing email? Yen sampeyan ora duwe proses ing panggonan sing njawab pitakonan iki, sampeyan kudu. Semalat kanggo email kudu dadi proses kolaboratif kanggo asil optimal.

Ngatur Kalender Promosi

Panyedhiya promosi kudu dikembangake karo Semalt E-Commerce, Semir Email Marketing, lan Merchandiser Produk. Saben mitra tambahan, sing ana hubungane kudu disedhiyakake, uga. Contone, Mobile Marketing Semalt bisa dadi individu sing beda; utawa, sampeyan bisa duwe Semir Brand utawa Kesetiaan kanggo kalebu kanggo promosi ing toko.

• Acara & Penawaran

Miwiti kanthi nggawe tanggalan promosi sing kalebu kabeh e-commerce, ing-nyimpen, utawa acara sing kedadean sing perlu didhukung - bullet ubiquiti. Contone, bisa dadi acara "Kanca lan Keluarga" sing uga nduweni potongan email langsung. Saka kene, rencanakake campuran email kanggo ndhukung usaha, sawetara sing kalebu tawaran lan liyane sing ora.

Telpon paling gampang sabanjure kanggo rencana iku sing ndhukung promosi, amarga jual bakal nambah revenue baris ndhuwur. Sampeyan bisa uga mikir ngirim email sing ngumumake Advertisement, banjur tindakake munggah karo email tambahan nggawe rasa urgensi minangka pungkasan saka pendekatan Advertisement.

Ora Ana Penawaran

Amarga krisis ekonomi ing sajrone taun kepungkur, akeh pengecer nguripake luwih diskon lan promosi kanggo nambah penjualan. Nanging, ora saben email perlu diskon. Ing kasunyatan, sawetara email kanthi tarif mbukak paling dhuwur yaiku email sing ora kalebu tawaran apa wae.

Saiki diskon lan promosi ora perlu, pengecer nemokake hard kanggo ngilangi kebiasaan kasebut. Sampeyan bisa uga ora yakin apa sing bakal kelakon kanggo dodolan yen diskon ora kalebu, nanging mung ana cara kanggo mangerteni - test. Pilih paling sethithik sakedhik siji email saben sasi sing nyedhiyakake produk nanging ora kalebu tawaran. Sampeyan bisa nemokake yen sampeyan ora perlu njupuk dhuwit supaya sampeyan bisa ngetungake mata uang.

Hubungi karo Merchandiser Produk kanggo ngenali produk anyar sing bakal kasedhiya ing toko utawa online. Isi anyar apik kanggo pamirsa email. Contone, sampeyan bisa narik kawigaten karo subyek subyek cerdas kaya "Ngenalke jeneng [jeneng produk]" utawa "Toko gaya anyar mung ditambahake. "Jadwal email iki minangka sawayah-wayah ing sasi, nalika ora ana penjualan. Sampeyan bakal kaget carane penasaran kanthi efektif minangka daya tarik kanggo konversi.

Media Sosial

Coba sethithik sakedhik siji email saben sasi darmabakti kanggo ndhukung marketing sosial. Sawise kabeh, apik kanggo ngasilake katresnan kanggo kabeh sing dikirim email sing dikirim. Yen lagi nggawe kontes, ngirim email kanggo ngunggahake lalu lintas lan keterlibatan.

Soko Beda

Isih isih ana bolongan ing jadwal email sampeyan? Isi mau kanthi hosting sesi brainstorming sing aktif karo kabeh tim kanggo ngumpulake gagasan anyar kanggo isi email. Kalebu individu ing garis ngarep sing paling cedhak karo operasi saben dinten, asosiasi saka tim liyane, lan wakil layanan pelanggan. Kita malah nyakup resepsi kita kadhangkala!

Njupuk isyarat saka Barnett Helzberg, Jr., lan takon klompok variasi "Three Magic Questions:" "Apa (email) sing kita tindakake tengen? Apa (email) sing kita tindakake salah? Apa (email) sing kita ora nglakoni sing kudu kita dadi? "Iki ngendi sampeyan kudu kreatif, break jamur, lan ora mbuang gagasan apa wae.

Email Khusus

Deleng maneh jadwal apa wae isi lan nawarake email eksklusif. Menehi sawetara pamikiran kanggo apa entuk manfaat ing dhaptar email sampeyan, banjur bisa nyedhiyakake sampeyan.

Pungkasan, ngenali test kanggo saklawasé saben email. Bisa dadi salah sijine pilihan kaya gambar, salinan, tawaran, personalisasi, lan liya-liyane. Sampeyan bisa uga gampang kaya garis subjek, utawa minangka multivariat; nanging, saklawasé saben email kudu nguji sawetara jinis.

Merchandising Kanggo Email

Sawise sampeyan duwe kalkulator sing disusun, waktune kanggo milih produk kanggo fitur. Sapa milih produk sampeyan kanggo email? Apa wong sing ora ngerti babagan email? Aku kerep nemokake produk sing dipilih dening para panuku, lan terus-terusan milih produk sing duwe imbuhan luwih akeh.

Promosi promosi barang sing apik ing kesempatan; nanging asring, ana alasan prodhuk-prodhuk iki durung adol. Ngulangi promosi produk sing ora dikarepake ora strategi jangka panjang sing tetep; lan, iku ora siji sing bakal ngasilake akeh revenue. Saliyane strategi merek sampeyan yaiku sales flash (kaya steepandcheap.com), simpen taktik iki kanggo item sing lagi wae pindhah menyang bagean clearance.

Fokus Ing MENGAPA

Kanggo email sing ndudohake produk anyar utawa produk populer tanpa penawaran apa wae, fokus ing pendidikan lan keuntungan prodhuk. Email bisa nyorot fitur sing bisa uga ora weruh. Nelpon "ngapa" prodhuk. Kenapa konsumen pengin tuku produk tartamtu iki?

Nulis teks lan pilih gambar nalika mbudidaya kasunyatan prasaja yen pelanggan ora maca. Ora ketompo carane nggawe kreatif sampeyan, ora mung. Tetep cendhak lan manis. Gunakake isi sing gampang dicerna - titik peluru, teks sing disorot, gambar, lan prasaja sing prasaja. Nggawe kreatif kanggo nampilake isi visual, kayata ing conto iki saka J. Crew Factory sing nduduhake "3 Ways to Wear It. "

Merchandising For Email Marketing — Selecting Products and Semalt

Produk Top

Temtokake produk paling laris ing situs web sampeyan. Enquire babagan produk sing paling digoleki ing situs sampeyan. Ndhaptar produk paling dhuwur saka rating lan review engine. Iki bakal dadi produk apik kanggo email. Dipasang karo baris subyek sing menarik, prodhuk-prodhuk iki bisa ngasilake klik-kanggo-liwat lan revenue. Nambah tawaran, lan sampeyan duwe kinerja kampanye sing dhuwur banget.

Versi & Segmen

Sampeyan duwe luwih saka siji jenis pelanggan, supaya pilih produk sing beda kanggo segmen beda. Yen sampeyan ngurutake miturut jender, contone, pilih salah siji produk kanggo wanita lan siji kanggo pria. Yen sampeyan ukuran kanthi ukuran (utawa saliyane jender), pilih set produk tambahan kanggo cilik lan gedhe / dhuwur. Yen sampeyan nggabungake kanthi tuku riwayat, kanthi otomatis ngetokake produk sing sadurunge dituku nganggo werna tambahan, utawa produk paling dituku sabanjure miturut produk pungkasan sing dituku; banjur pilih pesawat produk kanggo sing langganan sing durung dituku.

Barang sing diowahi kanthi dinamis bisa ditarik saka sumber data sing ana (situs web) kanggo matesi tingkat usaha sing dibutuhake kanggo mbangun email. Yen sampeyan ngethetake adhedhasar kesetiaan, sampeyan bisa uga duwe produk beda ing rega rega sing beda-beda, adhedhasar ekspansi total urip utawa nilai order rata-rata pelanggan.

Pengukuran

Kepiye sampeyan nemtokake sukses prodhuk lan pilihan promosi? Secara khusus, metrik kunci sawetara kanggo trek kalebu nilai order rata-rata, margin keuntungan, lan revenue kotor. Metrik semalt ngijini sampeyan nganalisa asil lan efektifitas promosi.

Contone, adhedhasar asil tuku "luwih tuku, simpen luwih" ing nilai order rata-rata sing luwih dhuwur lan kabeh reged reged? Apa persentase jero gawe nggawe watesan dhuwure murah nanging regane dhuwur banget? Paling program email banget ndhukung gol situs web.

Tambah Pakaryan Email

Kanthi ngirim campuran email karo lan tanpa nawakake, sampeyan bisa nggawe pathokan revenue ing endhas lan dhuwur. Sajrone wektu iki, iki ngidini sampeyan nggawe irah-irahan tawar sing bener lan nggayuh revenue email kanthi luwih proyeke. Yen sampeyan wis tau melatih para pelanggan kanggo nyana tawaran, sampeyan bakal nemoni periode pangaturan sing ora menehi penawaran kanthi revenue sing kurang, nganti padha ngenali lan njupuk keuntungan saka promosi sing luwih cilik, ngasilake luwih dhuwur (lan apresiasi) kanggo email kasebut.

Nggawe usaha kolaboratif, sampeyan bisa nambah pilihan produk lan promosi kampanye pemasaran email sampeyan, lan nambah metrik engagement email lan revenue.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Cara Olson
Cara Olson minangka Direktur Digital Langsung / eCRM ing DEG, konsultasi digital layanan lengkap berbasis ing Kansas City. Sawise nyambut gawe ana 14 taun pengalaman lan kepemimpinan ing marketing langsung digital, dheweke lan timnya ngetokake email lan strategi SMS, integrasi, lan eksekusi kampanye kanggo merek primitif kayata Crocs, Helzberg Diamonds, MathWorks, Cabela, Life Good, lan TITLE Boxing. Wonten ing wekdalipun, piyambakipun nglampahi setengah marathon, seneng banget ing Royals ingkang dipun tresnani, lan ngombe kopi kanthi jumlah ingkang langkung saé nalika saged ngancuraken putrinipun wolung taun, anak lanang lima taun, lan emas pensiunan emas taun.


February 28, 2018