Back to Question Center
0

Semalt: 11 strategi marketing digital sing dibuktikke sampeyan (isih) ora nggunakake

1 answers:

Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using Ora ana taktik marketing marketing lan strategi sampeyan kudu kudu nggunakake. Ing salawas-lawase aku meh 20 taun ing industri, mung ana sawetara wektu ing ngendi kita bisa mlebu wates apa sing bisa kita tindakake kanggo klien. Lan sing sadurunge media sosial ana!

Semut babagan informasi sing ana ing ndhuwur ngemot prioritas utama pamasaran digital. Nguber cukup, lan sampeyan bakal nemokake sawetara strategi tingkat sing luwih jero sing ora sampeyan pikirake. Dig luwih, lan sampeyan bakal nemokake sawetara strategi liyane sing ngemot sampeyan ing sirah, ninggalake sampeyan kepingin weruh apa sampeyan durung nglakoni.

Muga-muga, iki bakal dadi postingan apik kanggo sampeyan - second hand bar stool. Semalat minangka sawetara strategi marketing web sing wis dibuktikake lan efektif, adhedhasar pengalaman saya, akeh bisnis sing isih ora nggunakake - utawa paling ora potensial. Inggih, wiwit saiki, sing ora bakal sampeyan!

Strategi SEO sampeyan (isih) ora dilakoni

Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using

  • Optimasi navigasi: Organisasi pandhu arah efektif minangka akeh babagan ngewangi pengunjung pindhah situs iki minangka babagan ngidini pengunjung ndeleng ruang lingkup apa sampeyan kurban. Panaliten tembung kunci bisa lan kudu digunakake kanggo mbangun navigasi sing nyedhiyakake akeh kaca dhasar sing adhedhasar kapentingan lan prilaku panemu, nalika uga selaras karo produk lan layanan sampeyan.
  • Optimasi tag: Situs gedhe ora bisa saben kaca dioptimalake ing wektu sing cendhak. Kanggo akeh situs, bisa uga butuh pirang-pirang taun supaya saben kaca dioptimalake. Nanging, ngoptimalake judhul, deskripsi lan tag judhul bisa rampung ing kabeh situs ing pecahan wektu. Iki bakal paling sethithik nutup sawetara wilayah tingkat dhuwur sing nggoleki kalkulus mesin telusur lan sing ngetokake asil klik pengunjung lan on-page engagement.
  • Link reclamation: Yen sampeyan wis tau ngalih domain utawa dipindhah isi menyang URL anyar, reclamation pranala penting kanggo nyepeng menyang otoritas situs dibangun. Gunakake alat kanggo nggoleki tautan nudingake URL lawas sing ora digunakake lan nyuwun sing nuding pranala kasebut menyang URL sing ana, sing relevan. Mesin telusur cukup becik nransfer sebagian besar nilai kasebut marang URL anyar yen pangalihan-pangalihan wis ana, nanging yen URL sing wis cukup diganti, bisa nyebabake mundhut nilai sing gedhe yen tautan kasebut ora direklamasi.

Strategi pemasaran konten sampeyan (isih) ora nggunakake

Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using
  • Personas panuku: Kanggo mesthekake isi sampeyan ndadekake impact paling gedhe, sampeyan kudu ngerti bab utawa loro babagan wong sing teka ing situs sampeyan lan (mugia) tuku produk utawa layanan sampeyan. Ngembangake personas panuku bakal mbantu sampeyan mangerteni pelanggan becik lan demografi lan kabiasaan sing tuku, supaya sampeyan bisa nggawe konten sing paling mungkin nguripake pengunjung menyang pelanggan.
  • Tinjauan olahpesen isi: Kanthi informasi personel ing tangan, sampeyan kudu nggawe manawa kabeh isi sampeyan njupuk pesen tengen ing tengen wong. Nindakake review jero isi situs web, audio, lan video kanggo mesthekake kabeh konsisten. Priksa manawa pancen efektif kanggo nggayuh pamirsa liwat organisasi, panjaluk visual, tingkat profesionalisme, kepemimpinan sing dipikir, panggilan tumindak, pranala lan liya-liyane.
  • Strategi marketing sosial sampeyan (isih) ora nggunakake

    Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using
  • Pemasaran email: Akeh bisnis durung ditampa nganggo marketing email. Iki mesthine minangka salah sawijining gol sing paling dhuwur. Yen sampeyan ora bisa entuk Advertisement, bab paling apik sabanjure yaiku njaluk alamat email kanthi ijin kanggo ngirim update. Mesthine, solusi paling apik yaiku kanggo entuk Advertisement lan alamat email.
  • Optimasi tag media sosial: Nalika pengunjung nyosialisasikan isi utawa produk sampeyan, tag sosial muter peran ing apa sing dikatakake utawa katon ing kiriman sosial. Sampeyan ora tansah pengin nyosialisasikan tag judhul kaca lan deskripsi meta. Mriksa tag sosial sampeyan ngijini sampeyan kanggo ngontrol pesen sing adhedhasar platform sosial sing digunakake, sing bisa nduwe impact apa wong bener ngeklik ing nalika dituduhake.
  • Optimasi profil media sosial: Yen sampeyan bakal sukses ing pamasaran media sosial, sampeyan kudu nggawe manawa profil sosial sampeyan wis disetel lan dioptimalake kanthi bener. Tanpa profil sosial sing wis dioptimalake kanthi bener, sampeyan bakal nolak kemampuan sampeyan kanggo ngrungokake pamirsa kanthi efektif.
  • Sintesis optimalisasi konversi sampeyan (isih) ora dilakoni

    Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using
  • Target Analytics: Kanggo mangerteni apa sampeyan kampanye marketing sukses, sampeyan kudu nglacak kemajuan lan kinerja. Tegese sampeyan kudu nggawe manawa kode analytics dipasang kanthi bener lan sampeyan wis ngetrapake gol lan nggunakake metrik sing bener kanggo ngukur asil. Data bisa mbingungake lan akeh banget. Miturut nggawe gol lan metrik ing ngarep, sampeyan bisa nemtokake manawa sampeyan ndeleng data sing bener kanthi cara sing bener.
  • Review praktek paling apik: Titik awal kanggo optimasi konversi wis mestine sampeyan wis nerapake praktik paling apik marketing digital umum. Nalika akeh kasebut bisa diilangake lan diganti wektu, praktik-praktik paling apik ngijini sampeyan nutupi akeh panggonan kanggo ngapikake pengalaman panganggo tanpa kudu ngetokake wektu kanggo ngumpulake data tartamtu. Dina iku kudu teka, nanging iki minangka trabasan apik kanggo njaluk sampeyan miwiti.
  • Pengujian pangguna urip: Tes bener pengalaman pangguna ing situs iku kanggo ndeleng carane pangguna nyata bisa liwat situs sampeyan. Gunakake personas lan gol kanggo nggawe petunjuk kanggo pengunjung langsung nggunakake situs sampeyan. Kaya mengkono, nyathet apa sing dijupuk. Iki bakal nyedhiyakake informasi penting sing bisa digunakake kanggo nambah situs sampeyan supaya bisa luwih akeh konversi.
  • Semalt arang-arang ing ngendi sampeyan bisa mlaku-mlaku kanggo terus ngetokake kampanye pemasaran digital, nanging penting kanggo tansah nandur modal ing bab-bab sing bakal ngasilake asil sing paling apik. Ing sawetara titik, nglakoni bab sing padha mung bakal nemokake sukses, lan strategi anyar bakal diwenehake.

    11 strategi ing ndhuwur bisa mung pangalihan saka norma sampeyan kudu ngetrapake kampanye marketing web menyang tingkat sabanjure. Yen sampeyan durung nindakake (lan sampeyan mbokmenawa ora), mesthine wektu kanggo nandur modal ing strategi kasebut lan weruh yen sampeyan menehi sampeyan ngedongkrak sampeyan kudu.


    Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



    About the Author

    Stoney deGeyter