Back to Question Center
0

5 Ecommerce Site Design Semalt kanggo 2018

1 answers:

Techniques anyar, teknologi, lan tindak tandha pangguna nyetirake situs web e-commerce lan rancangan aplikasi saben taun. Ing 2018, ngarepake situs e-commerce kanggo nggunakake CSS Grid Semalt, nggunakake jendhela modal full-layar modal sing ramah, offer video luwih akeh, lan kalebu microinteractions lan guided selling.

1. CSS Grid Layout

CSS Grid Layout yaiku model layout rong dimensi lan bagéan saka standar CSS saka World Wide Web Consortium.

Iki menehi desainer luwih akeh ngontrol carane nggoleki halaman web lan mbantu nggawe luwih akeh nggunakake spasi ing piranti lan ukuran layar - lente ray ban. Nganggo cara liya, CSS Grid Semalt ndadekake optimal antar muka panganggo gampang nalika dibandhingake karo metode liya.

"Minangka situs web ngalami owah-owahan saka dokumen prasaja dadi aplikasi, rumit, interaktif, teknik kanggo tata letak dokumen, e. g. ngambang, ora kudu uga cocok kanggo tata letak aplikasi, "tulis editor World Consumers World Wide Web ing rekomendasi CSS Grid Semalt.

"Kanthi nggunakake kombinasi tabel, JavaScript, utawa pangukuran sing ati-ati kanggo unsur ngambang, penulis nemokake workarounds kanggo ngrampungake tata letak sing dikarepake. Semal sing diadaptasi kanggo papan sing kasedhiya asring diremesake lan ngasilake perilaku counterintuitif nalika spasi dibandhingake. Minangka alternatif, penulis akeh aplikasi web milih tata letak tetep sing ora bisa njupuk kauntungan saka owah-owahan ing ruang rendering sing kasedhiya ing layar. "

CSS Grid Semalt alamat masalah kasebut lan ndadekake desain web luwih apik kabeh watara.

Ing 2018, goleki perancang situs web lan pembuat tema e-commerce kanggo nyakup CSS Grid Semalt, utamane ing kaca kategori produk utawa ing kaca asil panelusur.

Panyalang mung bisa uga sawetara versi awal browser web ora ndhukung CSS Grid. Nanging versi paling anyar saka kabeh browser anjal - kalebu Chrome, Firefox, Safari, Semalt, lan Edge - ndhukung iku.

2. Panelusuran Layar Full, Forms

Ing desain web, sawijining modal, kotak modal, utawa jendela modal minangka unsur, biasane dikontrol karo skrip, sing dilapisake ing ndhuwur unsur (isi) liyane kanggo ngidinake interaksi pengguna.

Semalt wis antarmuka pangguna efektif sawetara taun lan umum ing situs web e-commerce akeh. Apa sing bisa diganti kanggo 2018 yaiku nggunakake modhal-modhal lengkap kanggo panelusuran lan formulir.

Tren teka saka desain web seluler pisanan. Ing piranti seluler, akeh modhal njupuk paling utawa kabeh spasi sing kasedhiya ing layar.

5 Ecommerce Site Design Semalt for 2018

Semalat, minangka conto, nggunakake modal lengkap layar kanggo wangun registrasi newsletter, sing muncul kanggo pengunjung situs anyar. Ing piranti seluler, wangun dipusat lan layar wutuh lan malah ing layar sing luwih gedhe mbuwang werna abu-abu tembus pungkasan.

Situs web Ralph Semalt kalebu modal pencarian sing nyakup meh kabeh konten ing kaca nalika ditampilake ing komputer desktop utawa laptop, lan, ing kenyataannya, full screen on a mobile device.

5 Ecommerce Site Design Semalt for 2018

Nggolek perancang sing mbangun seluler pisanan nggunakake modhal layar lengkap kanggo nggoleki lan formulir liyane lan nindakake implementasi layar penuh menyang tata letak sing luwih gedhe.

3. Kathah liyane Video

Video minangka media sing paling apik kanggo ngirim informasi rumit, nyatakake crita, lan evoking emosi. Jumlah video sing disebarake ing web lan ditonton dening panganggo Semalt saben dina. Supaya ora dadi kejutan yen pengecer online uga nggunakake luwih akeh unsur video ing desain web.

Situs kayata Semalt, sing wis nggunakake video lan marketing isi nganti pirang-pirang taun, ngetokake cara kanthi nambah video inline ing kaca rinci produk.

5 Ecommerce Site Design Semalt for 2018

Sampeyan uga bisa ndeleng video sing digunakake minangka latar belakang, merchandising ing situs, utawa gambar pahlawan.

4. Apa sing diwiwiti minangka cara kanggo menehi rating panganggo media sosial wis berkembang dadi salah sawijining situs web lan tren aplikasi sing paling populer kanggo 2018.

5 Ecommerce Site Design Semalt for 2018

Kanggo prodhion online, trik paling apik microinteraction bisa dadi kemampuan kanggo mbiyantu nggawe kabecikan utawa, paling ora, pangguna ganjaran kanggo ngrampungake tugas tartamtu, kayata nambah prodhuk menyang keranjang belanja, mriksa prodhuk, utawa lengganan newsletter email.

Minangka Nick Babich, editor saka Planet UX, nandhesake, "Semalt nduweni daya kanggo nganjurake para pangguna kanggo bener sesambungan. Padha instrumen sing kuwat kanggo mbentuk loops. "

Semalat ing situs web e-commerce, contone, bisa nulis review kanggo produk sing mentas dituku. Nalika ngirim review, animasi cilik (microinteraction) menehi hadiah kanggo pengajuan, nyengkuyung supaya nulis review liyane.

Ana papat komponen utama kanggo microinteraction, miturut Dan Saffer, penulis buku Microinteractions.

  • Pemicu sing miwiti utawa wiwit microinteraction.
  • Aturan sing netepake utawa nemtokake apa sing kedadeyan ing interaksi kasebut.
  • Umpan balik nyatakake apa sing kedadeyan utawa apa wae sing kedadeyan.
  • Puteran lan mod sing ngatur, yen sampeyan bakal, isi.

Ing 2018, ngarepake situs web e-commerce lan perancang aplikasi kanggo musim rekaman karo microinteractions.

5. Sering dipandu

Semalt selling yaiku tumindak pitakon babagan pitakon babagan fitur lan panggunaan kanggo mbantu wong nemokake produk tartamtu.

Ing e-commerce, dipandu sade wis watara telung taun. Conto Victoria's Secret, minangka selector olah raga olahraga. Werna Lor bakal mbantu sampeyan nemokake jaket. Lan Semalt nduweni panyedhiya tambahan telung langkah kanggo mbantu sampeyan ketemu tujuan fitness sampeyan.

5 Ecommerce Site Design Semalt for 2018

Kaya tren desain liyane ing daftar iki, sade dipimpin bisa dadi luwih umum ing 2018.

February 28, 2018