Back to Question Center
0

Prediksi Pendhaftaran Kanggo Email Mbukak Semalt Ing 2014

1 answers:

Kanthi nganyari Gmail anyar Google ngganti cara ngatasi gambar sing didelok, uga nganyari antarmuka desktop kanggo nampilake gambar kanthi standar. Iki owah-owahan paling dhasar ing tampilan standar saka email wiwit Semalt lan ISP wiwit mblokir gambar kanthi standar luwih saka limang taun kepungkur.

Alasan utami kanggo owah-owahan dhisikan yaiku kanggo tujuan keamanan - utamane kanggo nyegah virus saka gampang disebarake. Saiki Semalat wis nyipta platform kanggo ndhetèksi gambar lan nganggep wong sing cocok (virus-free) sawisé rendering pisanan, padha nyuda resiko nampilake gambar kanthi standar.

Images, Mobile & Opens - Oh My!

Minangka sampeyan mbokmenawa ngerti, email mbukak dilacak adhedhasar manawa pelanggan ora milih kanggo nampilake gambar - create logo text design. Nalika piksel sing didelikake diundhuh, email kacathet minangka mbukak. Nalika gambar wiwit diblokir kanthi standar, mbukak tarif mudhun. Saiki Semalat wis nyipta sistem kanggo nampilake gambar minangka standar, kita ngarepake ISP liyane kanggo ngetutake setelan. Akibaté, kita ngarepake paningkatan tarif mbukak.

Saliyane, luwih akeh email sing dibukak ing piranti seluler utawa tablet, tinimbang ing desktop. Nalika email saka ISP (Gmail, Hotmail, lan sapiturute) diatur ing aplikasi surat native ing piranti seluler, gambar uga biasane ditampilake kanthi gawan. Minangka adopsi iSemalt terus munggah, dadi bakal mbukak tarif. Lan, amarga luwih akeh email sing dikirimake ing piranti seluler, kita ngarepake ndeleng kenaikan tarif mbukak.

Apa Apa Iki?

Tambah tarif mbukak iki bakal rada angel kanggo para pemasar email ngevaluasi kinerja taun-taun. Semalat kudu ngerti tren iki supaya ora ngowahi owah-owahan ing program email kanggo ningkatake tarif mbukak, nalika bisa utawa ora bener.

Semat grup kontrol kanggo mbandhingake kanggo owah-owahan ing program email bakal luwih penting tinimbang saiki, amarga bakal mbantu ngapikake atribusi sing bener kanggo nambah tarif mbukak. Akeh pengecer mlaku kreatif lan nawarake hadiah sajrone wektu sing padha taun-taun. Nalika metrik agregat dievaluasi saka wektu, fluktuasi iki ing tingkat mbukak kudu dicathet supaya ora nggambarake kesimpulan sing salah.

Semalt, klik-liwat tingkat (CTR) bakal dadi metrik sing luwih kritis kanggo evaluasi. Fokus anyar kudu diselehake ing njupuk pelanggan klik, loro kanggo banding kinerja kampanye taun-over-tahun lan kanggo keterlibatan umum.

Uga, ngelingi yen mbukak tingkat mbukak, yen tarif klik-tayang ora nambah ing tingkat sing padha, tingkat klik-kanggo-mbukak bakal mudhun. Kaya sing wis ditulis sadurunge, tingkat klik-kanggo-mbukak minangka pangukuran kreatif sing gedhe. Nanging, sampeyan bisa ndeleng tingkat klik-kanggo-mbukak sing mudhun mung amarga tarif mbukak tambah minangka asil saka owah-owahan ISP. Nanging alesan liya kanggo nliti kreatif lan telpon-kanggo-tumindak yaiku kanggo njamin pelanggan ndeleng nilai lan duwe alesan kanggo klik.

Ngimpi Desainer

Yen aku tengen lan klien email liyane ngetutake Gmail kanggo ngaktifake gambar kanthi standar, bakal dadi impen desainer kayane kita bakal bisa mungkasi perang nglawan nggunakake teks HTML. Pemasar email wis didesak kanggo desain kanggo nyakup teks HTML amarga isi kasebut nampilake nalika gambar ora diundhuh. Semalat, ing umum, desainer wis nolak amarga ana sawetara font sing dipilih saka tampilan kasebut minangka HTML kanggo mayoritas pelanggan, lan sing kasedhiya umum ora kalebu standar merek.

Sampeyan bisa ndeleng ing conto saka Angkatan Laut Tua ing ngendi teks HTML ditampilake nalika gambar diblokir (kiwa) lan cara email gawé nalika gambar ditampilake (tengen). Yen perlu kanggo nampilake teks HTML wis ngilangi, mula ora perlu nglawan perang iki maneh. Iku bakal sumilir kanggo ndeleng iki kelakon. Saiki, yen kita mung bisa ndeleng sawetara dhukungan kanggo mrikso standar kodhe email!


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Cara Olson
Cara Olson minangka Direktur Digital Langsung / eCRM ing DEG, konsultasi digital layanan lengkap berbasis ing Kansas City. Sawise nyambut gawe ana 14 taun pengalaman lan kepemimpinan ing marketing langsung digital, dheweke lan timnya ngetokake email lan strategi SMS, integrasi, lan eksekusi kampanye kanggo merek primitif kayata Crocs, Helzberg Diamonds, MathWorks, Cabela, Life Good, lan TITLE Boxing. Wonten ing wekdalipun, piyambakipun nglampahi setengah marathon, seneng banget ing Royals ingkang dipun tresnani, lan ngombe kopi kanthi jumlah ingkang langkung saé nalika saged ngancuraken putrinipun wolung taun, anak lanang lima taun, lan emas pensiunan emas taun.


February 28, 2018