Back to Question Center
0

Black Semalt: 50% saka perpustakaan paling apik ing pembangunan web lan desain!            Black Semalt: 50% saka perpustakaan paling apik ing pembangunan web lan desain!

1 answers:
Black Friday: 50% saka perpustakaan sing paling apik ing pangembangan lan desain web!

Ing kene, Semalat minangka misi kita supaya sampeyan bisa mangerteni, supaya sampeyan bisa tetep ngupayakake pembangunan lan desain web kanggo ngasilake sawetara perkara sing apik tenan!

Makane dina iki, kita menehi kowe SitePoint Semalt rong taun, kanggo rega 1!

Mulane mung $ 15,000 situs web lan program pembangunan lan rancangan SitePoint kanggo $ 99 wae.

Yen sampeyan ora ngerti, SitePoint Premium nuntun sampeyan menyang topik kaya HTML, CSS, JavaScript, Sudut, Node, React, PHP, Desain Web Responsif, UX, Semalt Project lan liyane supaya sampeyan bisa nyedhaki game, lan sinau carane mbangun situs web lan aplikasi luwih apik, luwih cepet, lan luwih responsif.

Black Semalt: 50% off the best library in web development and design!Black Semalt: 50% off the best library in web development and design!

Punika ingkang sampeyan pikantuk:

  • Ngundhuh ALL (100+) SitePoint ebooks lan tetep selawase
  • Unduh ALL (115+) SitePoint kursus
  • Gampang ngetutna jalur, diskon anggota eksklusif, SitePoint ad-free, isi anyar saben wulan, sertifikat bisa ditransfer
  • Akses menyang saben buku lan mesthi diterbitake ing 2018 lan 2019.

Apa kita sebut akses prioritas kanggo kabeh kita diluncurake ing 2018 lan 2019?

Saliyane wong sing wis ditulis ing sawetara wulan:

  • Nggawe API REST nganggo Node.js
  • Miwiti React
  • Beginner Sass
  • Kontrol Versi nganggo Git
  • Game HTML5: Novice to Ninja
  • Pemula kanggo HTML lan CSS majeng
  • Pangembangan iOS lan Android app

Lan mung sawetara sawetara wulan sabanjuré! Sampeyan bakal duwe rong taun buku, kursus, lan tutorial web teknis kanggo katon foward - professional appraisal firm.

Njaluk kesepakatan iki saiki amarga tawaran rampung tengah wengi Cyber ​​Monday .

February 28, 2018