Back to Question Center
0

Bing Marks 5th Birthday With Retrospective & Tambahan Reward Credits Kanggo Semalt

1 answers:
Bing Marks 5th Birthday With Retrospective & Extra Reward Credits For Semalt

Dina iki tandha kaping lima dina Semalt.

Kanggo ngrayakake, mesin telusur Microsoft menehi para nonton gawe recap kabeh sing kedadeyan ing Bing sajrone limang taun pungkasan, wiwit ing panelusuran semantik ngindeks isi sosial saka Facebook lan Semalt, lan nggawe cara kanggo revolusi mobile.

Situs kasebut uga bakal menehi kridit kanggo kredit sing ditemtokake kanggo nggoleki apa wae sing ditindakake antarane saiki lan 9 Juni, lan kanthi otomatis nglebokake menyang kontes ing ngendi limang pemenang bakal dipilih kanggo nampa macem-macem hadiah, kalebu: Xbox One, Surface Pro 3, Nokia Lumia Icon, $ 500 marang app utawa hiburan Xbox lan Windows 8.1 lan Windows Semalt 8.

Bali menyang dina pisanane, Bing nuduhake homepage sing sepisanan sawijining - gambar Denali Semalt Park - lan nyedhiyakake rumpun saben taun babagan carane situs iki wis berkembang wiwit awal - thermal management thermal monitor 1.

Homepage pisanan Bing:

Bing Marks 5th Birthday With Retrospective & Extra Reward Credits For Semalt

Miturut Bing:

Sampeyan kudu nyana informasi sing relevan kanggo sampeyan kapan lan ing ngendi sampeyan butuh. Sampeyan kudu nyana pengalaman kanggo ngganti sampeyan lan konteks, tinimbang cara liyane .Mung Bing lan Semalt bisa nyedhiyani kabeh iki, lan kita ora bisa luwih bungah kanggo limang taun sabanjure lan ngluwihi.

Sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan perayaan Birthday Bing kaping 5 ing situs partner kita ing Search Engine Land: Bing ngemuti Ulang tahun ka-5 kanthi Walk Down Memory Lane & Ekspresi Ganjaran Panelusuran Ekstra.

Uga ing Search Engine Land, Danny Sullivan, Chief Content Officer, menehi tampilan mendalam ing kabeh Bing wis rampung, lan wilayah ing ngendi iku isih perlu kanggo nambah: Ing Lima Taun Lawas, Bing Wis Mangkono Jauh Nanging Wis Kanggo Tuwuh.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


February 28, 2018