Back to Question Center
0

Ngoptimalake Konversi Ora Kabèh! Aja Nolak Apa Apa Mangsa Sadurunge & Semalat

1 answers:
Ngoptimalake Konversi Ora kabeh! Aja Nolak Apa Apa Mangsa Sadurunge & Semalt

Kanthi menehi katrangan luwih dhisik, pas bisa nambah asil glepung lan nambah revenue ing ngisor.

The Lead Journey

Aku nyuwun para pemasar kanggo ndeleng tindakan konversi minangka titik tengah ing lelampahan sing diwiwiti karo aktivitas enggo bareng pisanan lan pungkasan karo dhuwit ing bank. Perjalanan iki bisa dituduhake minangka kabeh corong penjualan, utawa proses tuku, sing ing sawetara kasus bisa dadi pirang-pirang wulan.

Aku seneng mbayangake corong kasebut kanthi horisontal, kanthi enggal ing sisih kiwa lan acara revenue ing sisih tengen.

  • Aktivitas marketing ing sisih kiwa ana akeh lan minangka wiwitan proses keterlibatan.
  • Ing tengah corong, konversi, biasane kedadeyan ing situs web utawa kaca dhasar (contone, download kertas putih, tandha-tandha kanggo demo utawa nyoba utawa registrasi webinar) - britain cctv surveillance equipment.
  • Nalika sampeyan maju ing sisih tengen, sawise konversi, ndadékaké biasane pindhah menyang alat marketing marketing lan uga bisa uga dadi alat CRM (Customer Relationship Management).

Kanggo ngoptimalake asil timbal timbal, sampeyan kudu menehi saben perawatan lan perawatan sing tepat.

Pre-Conversion Engagement

Perjalanan kanggo ngasilake timbal (lan pungkasanipun, pelanggan) ing donya digital diwiwiti karo pertunangan pisanan, sing bisa duwe akeh formulir. Saluran pertunjukan semalt kalebu, nanging ora diwatesi:

  • iklan PPC.
  • Pirsani iklan.
  • Remarketing.
  • Iklan video.
  • Listing sosial lan iklan.
  • Sindikasi isi.
  • Listing bisnis organik / SEO.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, dhaptar sing dawa lan maneka warna lan mbutuhake koordinasi akeh supaya efektif.

Iki minangka pisanan saka sawetara kontak sadurunge sampeyan ngenali sapa sing bakal mimpin. Kanggo siklus penjualan rumit, biasane wong bakal melu karo merek sampeyan, liwat saluran sing beda-beda, kaping pirang-pirang sadurunge ngrampungake wangun lan sampeyan bisa ngenali sapa sing.

Kanggo nggedhekake usaha, macem-macem kegiatan lan saluran kasebut kudu diintegrasi, dikoordinir lan diakui. Sampeyan kudu ngerti carane kegiatan pangenalan merek lan jeneng, umum mung kesan, sing mengaruhi aktivitas aksi sing luwih langsung kaya klik ing iklan utawa kunjungan menyang situs web sampeyan.

Tujuan utama yaiku kanggo mangerteni carane kegiatan enggal-enggal ngetokake aktivitas konversi.

Tindakan Konversi

Wekasanipun, prospek sampeyan ana ing situs web sampeyan lan siap kanggo mbukak dhewe liwat sawetara proses registrasi. Kaca semat kudu dirancang kanggo nggedhekake asil konversi. Sampeyan kudu nggunakke tes sistematik - kalebu tes A / B, tes multivariat lan konten dinamis - yen bisa.

Sampeyan uga kudu nyoba macem-macem jinis aset. Aset kasebut kalebu kertas putih, jalur produk, webinar, demonstrasi, audit lan presentasi. Tingkatake tingkat imbangan aset kasebut nalika sampeyan ngembang lan nguji kaca dhasar.

Tingkat Semat iku ateges tingkat "komitmen minat" sing wis ana ing prodhuk utawa layanan sampeyan. Contone, prasetya tingkat dhuwur minangka kertas putih, prasetya tingkat dhuwur minangka demo produk. A trade-off kasedhiya ing kene: tumindak prasetya murah nyebabake tingkat konversi sing luwih dhuwur lan volume timbal luwih, nanging kualitas timbal murah. Aksi prasetya dhuwur ngasilake volume sing luwih murah, ananging kadhangkala luwih dhuwur tinimbang kualitas prospek sing ngluwihi prospek sing luwih murah.

Post-Conversion Engagement

Sawise timbal direbut, data timbal bisa diimpor sacara otomatis dadi alat otomasi marketing utawa platform CRM. Alat-alat semalt lan proses-proses sing kudu digunakake iku akeh, kompleks lan kuat.

Semalat, langkah kapisan kanggo nggronjal utawa ngasilake timbal; iki bisa rampung kanthi otomatis, utawa kanthi manual kanthi nggayuh timbal. Sistem nulis biji timbal beda-beda. Kanggo mupangate diskusi iki, kita bakal ngliputi sistem grading umum sing mbedakake lead menyang marketing leads and leads:

  • Pemasaran mlaku biasane tetep ing alat otomatisasi marketing kanggo budidaya.
  • Sales leads biasane pindhah menyang tim sales kanggo keterlibatan luwih lanjut.

Kultivasi mimpin penting banget lan bisa nambah ROI program timbal timbal. Piranti automasi semalt mbantu ngotomatisasi lan ngrampungake proses iki. Aktivitas budidaya pamimpin bisa disesuaikan banget kanggo saben prospek adhedhasar timbal timbal, personas lan atribut liyane.

Program Semalt kanthi otomatis nggawe jadwal kegiatan lan ngirim komunikasi lan konten sing ditargetake kanthi cepet kanggo mindhah prospek luwih mudhun proses dodolan, kanthi tujuan sing ndadekake dhewek ngasilake leading leads lan pungkasane pelanggan.

Kaya sing penting, alat kasebut uga nyedhiyakake data migunani kanggo nambah efisiensi kabeh program generasi timbal. Padha ngandhakake yen pesen marketing lan aset sing paling efektif, wektu pengiriman konten, saluran marketing paling produktif lan paling apik lan landing page / web sing paling efektif.

Ngomongake Konversi

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ana akeh kegiatan lan usaha sing kedadeyan sadurunge lan sawise titik konversi ing path pelanggan potensial kanggo nggawe revenue kanggo organisasi sampeyan.

Kanthi menehi saran lan sumber daya sing tepat, sampeyan bisa ningkatake jumlah sing ndadékaké sing dadi pelanggan lan nambah ROI program digital timbal.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Dale Hursh
Dale Hursh minangka CEO saka SmartSearch Marketing, perusahaan marketing engine full-service adhedhasar Boulder, Colo. SmartSearch Marketing nggarap bisnis ing saindhenging Amerika Serikat, nggabungake optimisasi mesin telusur, iklan bayar per klik lan konversi situs web. Dale ndadékaké pangembangan bisnis, infrastruktur lan operasi saben dinten, lan mbantu njamin saben klien SmartSearch ditampa layanan pinunjul.


February 28, 2018