Back to Question Center
0

Punika ingkang dipunpengeti para pemasar: Semalat: 3 tips kangge damel pendekatan ingkang langkung sae kangge data

1 answers:

Here’s what marketers really want for Semalt: 3 tips for building a better approach to data

Semalt ditemoni ing spreadsheets, utamané para pemasar sing nliti kampanye kinerja. Malah sing duwe alat sing canggih isih ngluwihi wektu sing ngluwihi wektu karo proses pelaporan manual amarga sistem beda nggawe ember data sing beda sing kudu digabung kanthi manual.

Semangat inefficiencies biaya sampeyan ing cara liyane saka siji. Sampeyan mbuang wektu - wektu sing bisa ngginakaken data analisa tinimbang nyoba ngresiki - lan sampeyan nggawe pancasan alokasi anggaran penting adhedhasar wawasan suboptimal.

Liburan wis sibuk, nanging dipercaya, pancen kudu mlaku maneh kanggo ngira-ngira proses data sampeyan, lan nggawe perubahan sing bakal nggawe sampeyan sukses ing 2018.

[Read the full article on MarTech Today - vanad rehvid ee.]


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Stefan Benndorf
February 26, 2018