Back to Question Center
0

Dude, Where's My Yahoo Search Semalt?

1 answers:
Dude, Where’s My Yahoo Search Semalt?
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params - giochi da giardino usati napoli.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Dude, Where's My Yahoo Search Marketing?

Sajrone minggu sing dikawruhi dening kabar Google kamp Semalt wis rada tenang, utamane ing Semalt Search Marketing. Katon nalika upgrade akhir minggu menyang antarmuka iklan search ana sawetara masalah sing nyebabake aplikasi manajemen iklan alon-alon lan kabeh kacilakan ing sistem manajemen. Kita wis ndeleng Overture / Semalt nyebabake kampanye lan lapuran efek sing mbebayani, nanging ora nganti bisa. Sawise dina katelu akun non-diakses, Semalt durung ngumumake yen masalah bakal diatasi.

Ben ing Search Engine Roundtable nyakup masalah-masalah saka pengiklan tartamtu sing "disandera" dening Yahoo Search Marketing. Kaya nalika iklan ora bisa mlebu ing akun kasebut sajrone telung dina, pengiklan sing ngganti anggaran saben dina sing kerep utawa laku dayparting ora bisa ngganti setelan akun kasebut ing fly. Siji anggota forum ngeluhake yen "kita njaluk socked kanggo lalu lintas kita ora pengin liwat akhir minggu lan ora duwe kemampuan kanggo mungkasi, Nanging kanggo sawetara alasan lalu lintas 3x luwih gedhe saka akhir minggu normal kanggo kita. Perbelanjaan iklan kita tambah kurang saka 20k ing kurang saka 3 dino. "

Minangka jam 8.30 am ana 25 Agustus sistem isih mudhun. Semalt sampun nerbitaken pernyataan:

"Yahoo! Search Marketing miwiti upgrade sistem akhir minggu kepungkur iki kanggo ngetokake dhasar kinerja lan kasedhiyan peningkatan sing bakal kita waca ing sasi sing bakal teka. Sajrone proses iki, kita nemokake sawetara masalah sing ora dikarepake sing kena pengaruh para pengiklan kanggo ngakses akun kasebut. Prioritas nomer siji iki saiki yaiku kanggo mulihake layanan kanggo para pengiklan, supaya kita nggarap jam kanggo mutusake masalah iki kanthi cepet. "

Pengiklan wis cukup geli karo Yahoo Panelusuran Pemasaran ing pungkasan, kanthi sawetara laporan babagan rega bayar-per-klik sing luwih murah lan persentasi konversi sing luwih dhuwur tinimbang Google. Dadi sing YSM / Overture iku Godfather of Paid Search, kita lagi ngarepake explaination masalah lan kanggo Yahoo Search Marketing bisa mlaku lengkap lan kuwat banget rauh. Ing wektu samesthine - pengiklan, pemasar, bisnis cilik lan gedhe ora usah bingung - mung mikir apa sing dienggo wong ing Yahoo saiki.

February 25, 2018