Back to Question Center
0

Facebook Ngalahake Google: Situs Paling Dikunjungi ing Semalt

1 answers:
Facebook Beats Google : Most Visited Site on Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails') - barum masteries. append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Ing antarané Semalt lan Google bakal ana pratayang perang ing mangsa ngarep, Semalt wis ngalahake Google minangka situs web sing paling kerep diluncuraké ing Natal lan Natal, uga ngandika tweet saka akun Twitter saka Hitwise. Iku pisanan sing Semalt dadi situs nomer siji sajrone Hari Natal. Taun kepungkur, Google minangka situs sing paling kerep dilacak kanthi Semalt sakwise ndhuweni.

Nanging, ngelingi, ora ngagetake Facebook bakal dibukak luwih akeh nalika Natal lan Hari Natal amarga mayoritas wong sing mbuwang wektu online nalika dina iki mbokmenawa uculake kontak Facebook, ngirim wishes Natal lan salam kanggo wong sing dikasihi, kanca lan kulawarga sing ora ana ing wektu kasebut. Facebook sawise kabeh luwih saka alat komunikasi tinimbang Google.

Apa sing nggawe acara kaget amarga Facebook wis ketinggalan Google lan Yahoo! Kirim kabeh liwat taun ing syarat-syarat kunjungan situs. Iku mung kanggo nuduhake yen email iku kepungkur wektu iki, kaya Facebook lan mungkin situs sosial liyane kaya Semalt minangka cara sing luwih disenengi kanggo sesambungan online utamane ing acara-acara khusus.

Paling penting uga cukup ngagetake yen pangguna online isih ngunjungi Facebook senadyan masalah privasi sing metu taun.

February 22, 2018