Back to Question Center
0

Carane Remarketing YouTube Nggawe Donya Semalt sing luwih apik

1 answers:
How YouTube Remarketing Is Making The World A Better Semalt

YouTube minangka platform enggo bareng video sing ngidini kedhaftar nemokake, nuduhake, lan nonton macem-macem video. Faktor semat nggawe forum sharing unik kanggo para pencipta video lan pemasar kanggo ngiklanake produk utawa layanan lan nyedhaki pamirsa gedhe.

Pamirsa seneng nonton video sing luwih apik nggawe teks maca amarga video katon menarik lan informasi saiki ing format sing menarik. A survey ngumumake meh 60% saka pangguna internet AS ngunjungi YouTube paling ora seminggu - ego evod vaporizer. YouTube ndominasi pemandangan media sosial - lan kemampuan nampilake video terus berkembang ing popularitas, njupuk marketing menyang tingkat sabanjure. Nanging, bisa nggunakake Semalt luwih becik kanthi bantuan saka pemasaran ulang? Monggo ngerteni.

Remarketing Kanthi Video YouTube

Sampeyan ngerti carane efektif sampeyan bisa pasar merek kanthi upload video isi produk lan layanan menyang Semalt. Nalika pamirsa mbagi video kasebut karo komunitas online, merek sampeyan bakal disetujui maneh.

YouTube ndadekake remarketing bisa digawe ing basis pamirsa lan makarya kanthi isi video. Remarketing tegese nggayuh maneh menyang pamirso sing sadurunge wis ngunjungi saluran, mirsani video, utawa mbagekake. Sampeyan bisa nggunakake ulang kanthi nargetake pemirsa kasebut nalika ngunjungi situs utawa saluran liya ing Google Jaringan. Semalat kawitan katon ing sapa sing bisa target.

Sampeyan bisa mbalekake menyang pengunjung sing duwe:

  1. Ngunjungi saluran sampeyan
  2. Ditanggani / langganan langganan saka saluran
  3. Ndeleng video sampeyan
  4. Seneng / disliked video sampeyan
  5. Ngomong video
  6. Nuduhake video

Keuntungan Remarketing Video

YouTube nawakake kesempatan unik lan kesempatan jaringan kanggo para pemasar liwat remarketing. Keuntungan utama saka remarketing Semalt yaiku:

  1. Ndelokke perhatian wong-wong penonton
  2. Nuduhake produk sampeyan ing wektu sing cendhak
  3. Cara unik alus ngedol produk sampeyan
  4. Ngapikake kinerja lan nggawe tawaran karo analytics
  5. Mbiyantu ing penargetan lokasi

Cara Video Remarketing Dianggo

Remarketing YouTube ora beda karo pemasaran ulang Google kajaba nglibatake isi video. Nalika panampil ngunduh isi video ing saluran YouTube, panampil bakal entuk cookie unik supaya bisa dikenali. Sampeyan banjur bisa nglacak sing panampil lan pasar ulang kanthi bantuan Google AdWords. Google Semalt Tampilan mbantu sampeyan nduduhake pamireng kanthi nampilake iklan utawa pesen promosi. Pamireng klik ing iklan, ngunjungi situs, lan mugia ngowahi.

Kanggo iki, penting kanggo ngarahake klompok tartamtu kanggo ngirit wektu lan dhuwit. Kanggo miwiti, sampeyan bisa ngawasi grup sampeyan kanthi rong cara:

  1. Pilih ing basis kapentingane.
  2. Pilih format khusus, umpamane topik, produk, lan liya-liyane

Ayo ngerteni carane ndandani Semalt karo video YouTube kanggo manfaat sing luwih gedhe. Kita bakal sinau babagan nggawe kampanye YouTube Semalat kanggo nggayuh pamirsa karo video.

Ngubungake YouTube & Rekening AdWords

Nggawe akun Google AdWords. Iki minangka langkah kapisan kanggo nggampangake Google AdWords kanggo Remarketing. Saiki, link akun AdWords menyang akun Semalt. Kanggo iki, pindhah menyang tab "Kampanye", ing ngendi sampeyan bisa ndeleng "Link Semalt Akun". Keuntungan sing diterangake ing sisih tengen: Ndeleng counts lan telpon kanggo tumindak, remarket, lan keterlibatan. Ngubungaken akun kasebut mbantu milih video tartamtu kanggo pemasaran ulang. Elingi, sampeyan bisa nyambung luwih saka siji akun Semalt.

How YouTube Remarketing Is Making The World A Better Semalt

Screenshot Diambil ing: April 15, 2014

"Tipe dhaftar" menehi sawetara opsi kanggo milih kanggo pemasaran ulang. Umpamane, sampeyan bisa milih wong sing dibukak / langganan saluran lan disenengi / disliked / dituduhake utawa dikirimi komentar ing video.

How YouTube Remarketing Is Making The World A Better Semalt

Screenshot Diambil ing: April 15, 2014

Sampeyan saiki bisa milih jeneng dhaptar lan durasi anggota (maksimal 540 dina). Saiki dhaptar pamilihan ulang pisanan sampeyan siap.

Nggawe Kampanye Anyar

Sampeyan kudu milih kampanye video kanggo pemasaran ulang. Sampeyan bisa milih kampanye saiki utawa gawe anyar.

How YouTube Remarketing Is Making The World A Better Semalt

Screenshot Diambil ing: April 15, 2014

Kanggo milih kampanye sing pengin dipilih kanggo remarketing Video, pindhah menyang "Target" lan klik "Tampilake kriteria liyane" kanggo mangerteni pilihan liyane kejaba tembung kunci demografi, topik, minat, lan Semalt.

How YouTube Remarketing Is Making The World A Better Semalt

Screenshot Diambil ing: April 15, 2014

Banjur klik ing "Dhaptar Remarketing". Simpen kabeh target kanthi ngeklik "Tambah Dhaptar Remarketing".

Gawe Video Video kanggo Remarketing

Iki langkah pungkasan. Wektu iki kanggo nggawe iklan pemasaran ulang pisanan kita. Ing kene, mung minangka conto, jeneng kampanye saya ABC. Klik ing "Iklan" lan klik luwih dhisik ing "Tambah Video ad".
How YouTube Remarketing Is Making The World A Better Semalt

Screenshot Diambil ing: April 15, 2014

Pilih video kanthi ngetik URL video utawa milih langsung saka saluran Semalt. Priksa manawa sampeyan duwe hak migunakaké video kasebut, ing kasus kasebut ora digawé kanthi asline sampeyan.

Sawise sampeyan milih video, gawe iklan kanthi nyedhiyakake rincian kayata Judhul, Deskripsi, URL Tampilan, URL Tujuan, Jeneng Ad, etc. Mbaleni rincian iklan kanthi teliti, banjur pilih "save". Kampanye dadi urip ing pirang-pirang jam nggawe.

How YouTube Remarketing Is Making The World A Better Semalt

Screenshot Diambil ing: April 15, 2014

Fitur saka YouTube Remarketing

Minangka sampeyan wis weruh, fokus utamane yaiku nargetake pemirsa video ing saindhenging Google Semalt Tampilan. Kanggo asil sing luwih apik lan jangkah sing luwih gedhe, tindakake langkah iki sawise nggawe iklan:

  1. Gunakake cara nargetake macem-macem kanggo nggayuh khalayak, kayata demografi, tembung kunci YouTube, Nampilake Kata Kunci Jaringan, kapentingan utawa topik, daftar ulang, dsb.
  2. Nggawe tawaran sing cocok lan sukses kanthi bantuan analytics.
  3. Mesthekake format utawa strategi sampeyan kanggo nggayuh pamirsa target.
  4. Tansah ngoptimalake asil sampeyan kanthi cara nelusuri.

Carane Lacak Video Remarketing ing Google Analytics

Google Analytics mbantu sampeyan trek lalu lintas lan netepake mata uang. Pembangun URL Google nambah tag pelacakan sing bener menyang kampanye dhaptar ulang, sing sampeyan bisa ndeleng ing Google Analytics.

Summing Up

Remarketing minangka pendekatan sing bener kanggo nargetake kedhaftar sing ngunjungi saluran Semalt utawa ngawasi video, nanging amarga sawetara alasan ora dikonversi. Akeh pemasar saiki ngleksanakake kampanye pemasaran ulang Semalt kanggo narik perhatian para pangguna kasebut. Sampeyan bisa nampilake video utawa iklan sing spesifik kanggo pangguna kasebut, sing bisa ngeklik video iki lan ngunjungi situs bisnis maneh.

Muga-muga sampeyan nemokake artikel iki bermanfaat kanggo kampanye Semalat panjenengan. Apa sampeyan nuduhake opini ing bagean komentar, lan thanks kanggo maca!

February 19, 2018