Back to Question Center
0

Semalt Review: Service Awesome Screen Scraping

1 answers:

Web2DB yaiku scraping layar sing kuat lan migunani lan alat ekstraksi data. Kerjane kaya pembangun basis data lan ngidini kita bisa ngemudine informasi situs web sing beda-beda kanthi gampang. Iki web scraper ngumpulake informasi sing ora kabentuk saka situs web lan kaca HTML lan ngatur lan struktur kanthi bener. Sampeyan mung kudu ngomong apa sing pengin ditelusur lan carane arep ngowahi data, lan Web2DB bakal nindakake tugas minangka instruksi - computer companies lebanon. Data bisa disimpen ing format MySQL, CSV, Akses lan Excel. Web2DB duweni fitur kaya sing nggawe pilihan paling apik kanggo webmaster, perusahaan, pengusaha, programer, lan coder. Sawetara fitur khusus sing dibahas ing ngisor iki.

1. Minangka Project Editor:

Web2DB tumindak minangka editor proyek kuat lan sange. Ngrancang proyek web scraping ora gampang nganti sampeyan duwe kemampuan program sing cukup. Nanging karo Web2DB, sampeyan ora perlu dadi programmer utawa coder profesional amarga sampeyan bisa nindakake tugas sampeyan tanpa. Alat iki bakal ngumpulake, nyunting, nyilikake utawa ngekstrak data sampeyan. Plus, iki mbantu ngembangaké pola data sing beda-beda sing bisa becik sanajan nalika tata letak halaman diganti. Kabeh proyek editing lan ekstraksi sing wis rampung mung karo sawetara klik.

2. Gampang Njupuk Sakliyane Struktur Konten:

Sampeyan bisa ngatur Web2DB ngunduh kabeh situs web utawa sawetara kaca. Iku gampang nangkep kabeh struktur isi, menehi wangun sing paling apik. Sampeyan bisa ngonfigurasi sawetara kaca web utawa kabeh situs miturut syarat sampeyan, nanging kualitas konten ora diganggu ing kabeh. Alat iki cocok kanggo situs buta kayata Amazon, eBay, PayPal, lan liya-liyane. Web2DB duwe macem-macem fitur canggih lan mbantu ngoptimalake kinerja ngikis web. Iku alat sing dipercaya lan komprehensif.

3. Kirim Formulir Web:

Nggunakake Web2DB, sampeyan bisa ngirim formulir web utamane formulir pencarian lan formulir pesenan online tanpa masalah. Wangun kasebut bisa diajukake kanggo kabeh nilai input, lan data sing diekstrak diduweni ing format CSV. Sampeyan uga bisa nggawe data basis tembung kunci nggunakake program iki lan ngirim situs sampeyan nelusur mesin kanggo ngindeks luwih apik lan crawling.

4. Ndadani Situs web Dynamic:

Fitur khas Web2DB sing liyane sing bisa menehi hasil karo situs web dhasar lan dinamis. Paling program scraping ora bisa nggambar isi sing bisa diwaca saka situs web sing dinamis banget. Malah scrapers web profesional duwe masalah panen data saka situs web AJAX, nanging Web2DB ndadekake gampang kanggo sampeyan extract data saka situs dinamis. Sampeyan kudu ngelingi yen data AJAX 'bakal entuk sawetara wektu kanggo diekstrak.

5. Ndhukung format sing beda:

Web2DB bisa ngèkspor data sing diekstrak kanggo Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML, lan Excel. Sampeyan uga bisa nggunakake skrip ekspor kanggo ngatur ekspor data yen sampeyan nduweni kemampuan program dasar. Web2DB bisa ngèkspor informasi menyang Excel 2003 lan Excel 2007 uga mbantu sampeyan nyisipaké gambar ing data kanthi komprehensif. Alat iki uga menehi proteksi spam , njamin keamanan lan privasi sampeyan ing internet.

December 22, 2017