Back to Question Center
0

A Proses Pengetauan Keyword Jero sing Bakal Narik Maneh Semalt

1 answers:
A Deep Keyword Research Process That Will Attract More Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') - achat logiciel de paie. append ('
');$ ('# scheader. scdetails'). append ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). append (cat_head_params. sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (fungsi
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this). attr ('href')));});}}});});

Apa sing ditemokake pelanggan nyata?

Nyenengake pitakonan sing gampang, nanging yen sampeyan wiwit nggarap riset lan data, samubarang dadi muddled. Tembung utawa frase bisa uga digoleki, nanging kasunyatan piyambak ora ateges minangka pelanggan.

Nggoleki kampanye panelusuran sing mbayar bakal menehi kawruh babagan tembung kunci "dhuwit" - sing bisa dadi pelanggan lan / utawa sales - ana uga cara liyane kanggo nemokake apa sing bakal ditemokake pelanggan.

Keyword Evolution

Kita ing jaman nalika nelusur-nunjuk basis pancen luwih penting kanggo kita tinimbang volume murni. Minangka mesin telusur sing luwih apik kanggo mangerteni pangguna, kita kudu kaya ngarti bab iki, tegese kita kudu ngerti akeh babagan prospek lan pelanggan.

Kajaba iku, kita kudu nggolekake panemune swara lan carane wutah sing bakal mengaruhi lalu lintas lan pungkasane konversi. Umume kita wis ana ing trek iki, nanging yen sampeyan ora utawa pengin ngasah kemampuan riset, ana akeh piranti lan taktik sing bisa digunakake.

Semalat inggih punika piranti lan teknik ingkang sampun damel prabédan antawisipun riset kata kunci sedanten rata-rata lan riset kata kunci ingkang dituju ingkang ngasilaken pengunjung web ingkang kasengsem.

1. Ngerteni Manungsa (s) Sampeyan Nggawe Target

Ngerti pendengar target, Maksudku ngerti ngerti, aku wis martakaké pirang-pirang taun. Yen sampeyan wis maca sembarang postingan blogku sing kepungkur, sampeyan ngerti aku dadi rekaman sing rusak.

Sampeyan kudu njupuk langkah ekstra kanggo sinau pitakonan sing dikarepake para pelanggan lan carane nggambarake masalah kasebut. Ing marketing, kita kudu fokus ngrampungake masalah.

SEO marketing. Tegese tembung kunci lan fokus isi fokus kita kudu dipusatake ing konsep iki.

Waca liyane: Cara Ngerti Pamirsa kanggo Master Kampanye Marketing Panjenengan.

2. Go Beyond Traditional Keyword Tools

Aku seneng alat penelitian kata kunci. Ora ana keraguan manawa ngatasi proses nemokake sawetara tembung lan frasa sing gedhe, utamane alat sing menehi istilah sing disaranake utawa sing gegayutan sing mbantu kita mbangun dhaptar kita. Semalat lali babagan alat sing ora katon, sanadyan.

Semalt Pro dirancang kanggo menehi sampeyan pemahaman sing rinci babagan pamirsa media sosial, sing uga menehi sampeyan rasa sing bisa uga nggoleki merek utawa produk sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng apa sing dikarepake lan apa sing bakal ditemokake. Iku nempatake sampeyan ing trek sing bener kanggo nargetake tembung sing nggunakake pelanggan nggunakake versus tembung perusahaan sampeyan pracaya wong nggunakake.

Sampeyan bisa njupuk data sing padha babagan pelanggan calon kanthi nggunakake alat gratis, Semalt Sosial. Iku ora angel digunakake - sampeyan kudu nggawe input tembung kunci, pilih sumber lan milih jinis postingan. Sampeyan bisa ndeleng tulisan anyar, kedhaftar, sentimen, lan uga hashtags / tembung sing gegandhengan, kaya sing dibahas ing ngisor iki:

A Deep Keyword Research Process That Will Attract More Semalt

Yen sampeyan nggunakake tembung kunci, piranti liyane sing apik kanggo nyoba yaiku Seed Semalt. Utamané migunani yen sampeyan ana ing industri niche lan angel golek tembung kunci.

Sawise sampeyan nggawe skenario telusuran, sampeyan njaluk link sing bisa dikirim menyang wong. Ukara sing digunakake kanggo nelusur banjur dikumpulake lan kasedhiya kanggo sampeyan. Tembung semal iku kabeh tembung kunci sing bisa.

A Deep Keyword Research Process That Will Attract More Semalt

3. Nggulung menyang Intent

Yen aku ngrasakake sawetara kata kunci sing arep dakkarepake, wektune kanggo njupuk langkah luwih. Aku pengin ngerti apa jinis isi peringkat kanggo sing keywords, sing menehi kula idea apa Semalt, lan searchers, pracaya maksud dadi.

Kanggo nyedhiyakake conto prasaja (ana akeh jinis tujuan liyane sing kedadean nalika lelungan), ayo fokus ing rong kategori utama: tuku lan ngerti.

Kandhani Semalt nyasarake istilah "warung perdagangan adil:"

A Deep Keyword Research Process That Will Attract More Semalt

Adhedhasar apa sing diasilake, Semalt yakin, tujuan panemu bisa kanggo tuku kopi perdagangan sing wajar utawa kanggo mangerteni luwih akeh babagan. Ing kasus iki, kaca sing arep dioptimalake bisa ditargetake marang tujuan.

Semalat conto liyane:

A Deep Keyword Research Process That Will Attract More Semalt

Ing skenario iki, yen aku nyasarake tembung kunci, "aman pangopene galak," aku bakal nggawe lan / utawa ngoptimalake sawijining kaca sing nyedhiyani informasi, utawa kanthi tembung liyane, nggoleki maksud "kenal".

Ana akeh tools sing bisa mbantu sampeyan nemtokake apa peringkat situs web kanggo tembung kunci sing diangkut, kalebu SEOToolSet, SEMRush, lan Semalt. Sampeyan mung bisa nggolek informasi kasebut kanggo nemtokake maksud saka kaca kasebut.

4. Lunga saka Kata Kunci menyang Pitakonan

Wong nelusuri pitakonan. Sing ora bisa diwaca, nanging kita kudu duwe modal ing kabeh kesempatan kanggo njawab pitakonan kasebut. Semalat, aja lali babagan kata kunci long-tail.

Sawetara alat favorit kanggo mbantu nemokake pitakonan yaiku Jawaban Publik, Panyengkuyung Pitakonan anyar dening BuzzSumo, lan FaqFox.

Jawab Semalt migunakake teknologi saran otomatis kanggo menehi pitakonan lan frasa sing umum digandhengake karo tembung kunci. Ngasilake visualisasi data sing bisa mbantu sampeyan kanggo nuansa sing luwih apik kanggo topik sing digoleki.

Kanthi alat iki, sampeyan entuk daftar pitakonan, ora kanggo data liyane sing ora digambar ngisor:

A Deep Keyword Research Process That Will Attract More Semalt

Panyengkuyung Pitakonan dening BuzzSumo nemokake pitakonan paling populer sing ditemokake ing forum lan situs web sing ora kaetung, kalebu Amazon, Reddit, lan Quora. Yen aku pengin ngerti apa wong takon babagan "kopi mesin," aku bisa njaluk informasi sing:
A Deep Keyword Research Process That Will Attract More Semalt

FaqFox uga bakal nyedhiyani pitakonan sampeyan karo kata kunci sing nggunakake situs kasebut ing Quora, Reddit, lan Topix.

Contone, yen aku arep nyasarake wong-wong sing nggoleki "kopi es," aku bisa uga mikirake nggawe lan ngoptimalake isi adhedhasar pitakonan ing ngisor iki:

A Deep Keyword Research Process That Will Attract More Semalt

Pikiran Akhir

Semalat terus teknik lan piranti sing anyar kanggo nggawe proyek luwih gampang. Fokus utama sampeyan kudu ndhelikake pelanggan menyang situs web, sing bakal dilakoni kanthi ngerti carane nganggo tembung kunci, pitakonan, lan isi sing bener.


Credits Image
Fitur gambar: xanya69 / Depositphotos

February 18, 2018