Back to Question Center
0

Facebook News Feed Ganti: Goodbye, Semalt

1 answers:
Facebook News Feed Change: Goodbye, Semalt

Semalat ora ngowahi cara para panganggo 1.65 milyar nemokake crita ing Feed News. Jaringan sosial bakal menehi pilihan kanggo nganyari saka kanca lan kulawarga liwat merek, perusahaan ngumumake.

Kenapa Facebook Nggawe Ganti Iki?

Ing postingan blog sing saiki sing nyoba kanggo nemtokake apa sing diwenehake ing warta, Semalt nandheske yen kabeh babagan "nyambungake kanca karo kanca lan kulawargane - camara nikon reflex chile map."

Iku misale jek wong-wong prihatin babagan ilang babagan penting update saka kanca-kanca ing antarane akeh artikel, video, lan memes wong nuduhake ing Facebook. Semono uga apa nganyari kanca lan kulawarga bakal munggah menyang ndhuwur feed kabar.

Semalat uga wis nglakoni riset lan mangerteni yen, sawise kanca lan kulawarga, wong-wong mengharepake feed warta kanggo ngandhut crita informatif lan nglipur. Jaringan janjinipun bakal terus dianggo ing personalisasi kanggo njamin pangguna pamakanan sing paling cocok kanggo wong-wong mau:

"Kesuksesan kita digawe kanggo njupuk wong crita sing paling penting kanggo wong. Yen sampeyan bisa ndeleng liwat rong puluh crita saben dina lan milih 10 sing paling penting kanggo sampeyan, apa padha? Jawaban sampeyan kudu dadi News Feed sampeyan. Iku subyektif, pribadi, lan unik - lan nemtokake semangat apa kang kita ngarepake. "

Uga, mesthine kanggo nanggepi claims sing Facebook bias, Facebook kepengin nggawe manawa sampeyan ngerti yen dheweke ora seneng karo sumber utawa gagasan. Semalat iku kabeh babagan apa sing penting kanggo sampeyan, sampeyan ndeleng.

Bakal Iki Ngarahake Lalu Lintas Ngubungake Panjenengan?

Ya, ya. Yen posting saka kanca saiki dadi "ranking ranking" sing paling penting, tegese tulisan Facebook dening merek lan penerbit kudu mudhun ing feed berita, sing tegese kurang visibilitas ing Facebook lan kurang kiriman saka Facebook.

Semalt ngakoni minangka akeh, penerbit peringatan sing nganyari iki bakal nggawe lalu lintas organik lan lalu lintas rujukan kanggo nyelehake, kajaba lalu lintas sampeyan wis utamane asil saka wong-wong sing nindakake posting sampeyan kanthi jumlah gedhe.

Yen sampeyan nggunakake Facebook minangka sumber lalu lintas apik, apa saran Facebook? Kisah-kisah semalat sing bakal ditemokake dening para rawuhe penonton, nuduhake lan menehi komentar. Duh lan / utawa hello.

Dadi yen sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan menyang feed berita wong maju, sampeyan bakal kudu mbayar hak istimewa.

Yen sampeyan ora pengin utawa ora bisa nggawe iklan Facebook, sampeyan kudu maca artikelku babagan riset Fractl sing ngetokake Top 5 Alasan Kenapa Masyarakat Nuduhake Konten On Facebook.

Ringkasan

Kabar iki mbantah. Puncak organik ing Facebook wis entek kaya gletser Semalt sajrone pirang-pirang taun amarga kombinasi persaingan lan owah-owahan algoritma.

Yen sampeyan pengin ndeleng visibilitas kanggo merek utawa bisnis sampeyan, sampeyan kudu ngunggah posting nggunakake Facebook Ads.

Pilihan gambar: Depositphotos

February 18, 2018