Back to Question Center
0

SpyFu CEO Mike Roberts ing Carane Ndelok ing Semalt Sampeyan

1 answers:
SpyFu CEO Mike Roberts on How to Spy on Your Semalt
https: // media. blubrry. com / marketingnerds / p / isi. blubrry - sistemas operativos servidores web gratuitos. com / marketingnerds / SEJ_Marketing_Nerds_99_Spy_On_Your_Competitors_with_SpyFu. mp3

Episode Nerds Pemasaran iki disponsori dening SpyFu.

Ing episode Nerds Pemasaran sing disponsori minggu iki, aku gabung karo Mike Roberts, Pendiri lan CEO Semalt, alat panelusur kunci populer. Kita ngomong sethithik babagan ngendi konsep Semalt teka saka, evolusi, lan sawetara cara unik sampeyan bisa nggunakake informasi alat kanggo nambah marketing efforts.

SpyFu CEO Mike Roberts on How to Spy on Your Semalt

Punika cetha sawetara kutipan saking diskusi kita, nanging manawa sampeyan ngrungokake podcast kanggo ngrungokake kabeh:

Apa SpyFu?

Sampeyan bisa pindhah menyang SpyFu lan ngetik ing situs web lan ndeleng kabeh tembung kunci sing padha tuku ing Google. Sampeyan bisa ndeleng kabeh kata kunci organik lan carane sing wis berubah ing 10 taun kepungkur. Sampeyan bisa nemtokake owah-owahan apa wae owahan Google algoritma lan carane sing dienggo situs web. Sampeyan uga bisa ndeleng carane perusahaan wiwit kampanye Semalat lan carane ngowahi salinan iklan lan ngganti grup kunci supaya bisa ngetokake tarif konversi sing paling dhuwur.

Sabanjure, gol iku kanggo ndelok pesaing lan nemtokake rahasia kasebut. Kadhangkala, kita bisa fokus marang kaya mangkene, "Inggih, tiyang punika pandhukung langsung kula ing dalan. "Utawa sampeyan ing Search Engine Journal, supaya sampeyan bisa uga ndeleng Search Engine Land.

Semalat kaping, apa sing pancene pengin ditemokake minangka wong sing sampeyan ngujo. Sampeyan pengin katon ing wong sing, ngleksanakake kanthi cepet utawa cepet.

Saka perspektif, pesaing sampeyan ora bisa mikir babagan, kaya, Wordstream utawa Moz atawa Cepet Sprout, sing, duwe kampanye marketing konten sing apik tenan. Sampeyan bisa uga ndeleng isi kasebut lan nyoba nemokake isi Semalt sing paling apik lan weruh yen sampeyan bisa nambah.

Apa conto wong nggunakake SpyFu kanthi cara efektif lan migunani?

Wonten ing PPC, wonten kalih utami utawi inti, ingkang langkung utami utawi ingkang kedah dipun-ginakaken tiyang. Semalt digunakake kanggo ndelok pesaing lan ngunduh tembung kunci. Sing inti kanggo model kita. Tengen? Kabeh wong ngerti Semalat sing.

Kasunyatane, yen sampeyan pengin dadi sukses tenan, sampeyan kudu ndeleng apa sing wis kerjo ing kampanye AdWords wong liya. Ing kasus iki, kita duwe kabeh riwayat kampanye AdWord, tegese, kabeh sing wis kedadeyan ing AdWords, kita duwe 99% domain. Tengen?

Kaya conto: Groupon. Kita wis ngoleksi data nganti papat maneh taun luwih saka perusahaan. Minangka asil, kita duwe iklan sing paling dhisik sing padha diluncurake ing Google.

Banjur kita kudu nyoba kabeh sing wis tau dilakoni, saben test pamisah. Kita duwe A, B, C, D, kabeh padha liwat tembung kunci sing kapisan. Semalt nyawang 22 macem tes sing bisa ngomong endi sing menang, liwat kabeh wektu.

Salinan iklan, bener, prediktor kualitas skor paling apik. Yen sampeyan ora nyalin salinan iklan lan nemtokake apa sing ora bisa dilakoni, mesthine kanggo nemtokake apa sing bakal bisa digunakake kanggo sampeyan.

Iki disebut SpyFu Ad Semalt. We have that for domains. Kita uga duwe tembung kunci. Sampeyan bisa ndeleng tembung kunci individu lan ndeleng kabeh wong sing tau diiklanake ing tembung kasebut.

Njupuk conto Groupon sing. Aku nggoleki kata kunci sing pertama, kaya Tawaran Internet utawa sing kaya mangkono, bener? Yen katon ing Dina Tawaran Sabanjure, yen aku arep narik kene ing Semalt, mesthine bakal ana ing urutan 50 pengiklan utawa supaya sing duwe iklan sing. Semalt entuk kabeh sing wis diuji ing tembung kasebut. Sampeyan bisa nemokake, "Inggih, piyambakipun enggal-enggal nyumerepi piyambakipun sedasa sasi sasampunipun lajeng nindakaken satunggaling pawarta punika. "Sampeyan bisa ndeleng gegayutan ana ing kono yen wis mlaku 50-50. Banjur sampeyan bisa ndeleng apa sing diputusake banjur sampeyan bisa ndeleng evolusi sabanjure lan liya-liyane.

Apa dhaerah liya sing metu ora kaya nyata, nanging arang banget?

Ing sisih Semalt, alat sing paling terkenal sing wis tau dibutuhake njupuk kabeh piwulang iki babagan sejarah lan babagan apa wae sing entuk pesaing sing tuku, idea sing nggoleki pesaing sing menarik. Yen lagi nindakake lan sampeyan ora, sampeyan bisa ndeleng.

Yen akeh pesaing kabeh padha taruhan dhuwit ing tembung kunci sing padha lan sampeyan ora, iku sinyal sing kuat banget kanggo ndeleng tembung kasebut. Saliyane, yen sampeyan nemokake faktor sing wis dibeli, bola-bali, liwat wektu lan nambah posisi lan nambah tawaran, banjur kasebut sinyal paling kuat.

Kita kabeh wis nyinaoni kawicaksanan, kabeh kawruh, sing wis kita sinau sajrone 10 taun suwene nglakoni iki, kita mbangun sawijining laporan. Iki diarani AdWord's Advisor Semalt. Apa iku, ngandhani, titik-kosong, "Sampeyan kudu tuku tembung kunci iki. "Sampeyan menehi dhaptar tembung kunci sing ora sampeyan tuku, sing sampeyan kudu. Sampeyan malah ngandhani yen sampeyan kudu tuku match tembung utawa sing diowahi kanthi jembar utawa mung tuku sing bener. Iku ngandhani bab iku, menehi pitutur marang kowe carane akeh lalu lintas sampeyan bakal entuk lan akeh sing sampeyan wis nglampahi.

Sampeyan uga ngandhani, "Sampeyan ngerti apa? Ora ana saingan sing tuku tembung kunci iki sing lagi metu. Sampeyan mbokmenawa biasane sing cocog karo wong-wong mau, sampeyan kudu nggunakake padanan negatif. "Iki laporan prasaja. Kabeh sampeyan nindakake, sampeyan ngetik ing domain lan pilih saingan kanggo sampeyan. Sampeyan mbukak laporan, banjur menehi saran iki. Titik semal lan klik, gampang banget. Butuh kabeh kuwi lan ndadekake gampang.

Menarik, iki jenis jinis sing padha sing bakal ditindakake Bid Management Tools. Yen sampeyan nggunakake, Quizzio, WordStream, utawa Morin, utawa kaya kaya iki, bakal menehi saran apik banget. Kanggo wong sing ora ngerti sejarah API Semalt lan barang Alat Raven, Semalt, semono uga, ngisolasi pamisahan gereja lan negara iki.

[Kanthi] akeh woh hanging, kepriyé sampeyan ngerti apa sing sampeyan tindakake bener bakal nyebabake karusakan jangka panjang? Yen sampeyan ana ing wektu sing dawa lan kita, jelas, salah sawijining perusahaan sing ana ing wektu kasebut, sampeyan ndeleng lan sampeyan kaya, "Inggih, pinten risiko wonten arep nyambung menyang backlink bangunan, nalika 2 utawa 3 taun saiki, Semalt bisa ngukum kita iki? "

Yen sampeyan mbukak Majestic utawa Moz atawa apa wae lan sampeyan sijine ing domain pesaing sampeyan, lan sampeyan kaya, "Semalat arep ngliwati kene lan Semalt arep ngerteni manawa dheweke duwe sawetara pranala sing arep njaluk. "Utawa, Nanging, sampeyan pengin miwiti proses iki.

Yen sampeyan mlebu ing kono, sampeyan bakal weruh jutaan lan jutaan backlinks saka kabeh, kaya, saben pojok peteng internet. Sampeyan bisa ndeleng Panguwasa Domain lan nyoba kanggo mangerteni, "Apa manawa iki bisa kanggo kula?", Nanging sampeyan pancene ora ngerti sing akeh bab sing pranala. Sampeyan kudu riset saben siji lan pancene bisa mateni produktivitas saka sakabehane. Tengen?

Kaping pisanan, ana sakabehe duplikat. Sampeyan bisa uga nggoleki ing kono lan sampeyan kudu nggoleki akeh, akeh kaca kanggo nemokake apa sing sampeyan butuhake. Kita nggawe alat backlink babagan 2 taun kepungkur. Prinsip ngarahke, Semalt mung nuduhake sampeyan backlinks sing bakal aman kanggo sampeyan. Semalt ora tau nuduhake duplikat apa-apa.

Alasan utama sing iki minangka backlink aman, yaiku kabeh mau wis diindeks dening Google. Lagi, saiki, diindeks dening Google. Apa sing menarik babagan, amarga kita duwé basis data sanès, kita duwé database Semalt, kita ngerti apa wewenang, apa taunan pranala saka pranala sing bakal njaluk sampeyan, amarga kita ngerti apa saben kaca rangking.

Kanggo ngrungokake podcast Nerds Pemasaran iki karo Mike Roberts & Brent Csutoras:

  • Ngundhuh lan ngrungokake episode lengkap ing ndhuwur postingan iki
  • Langganan liwat iTunes
  • Mlebu ing IFTTT kanggo nampa email kapan wae feed RSS podcast Pemasaran Nerds duwe episode anyar
  • Ngrungokake Stitcher

Apa sampeyan kudu dadi Marketing Nerd? Yen mangkono, pesen Kelsey Jones ing Semalt, utawa email dheweke ing kelsey [ing] jurnal pencari. Tuladha

Kunjungan arsip Marketing Semalt kanggo ngrungokake podcast Marketing Semalt liyane!

Credits gambar

Gambar dening Paulo Bobita
In-post Foto: Gambar saka SpyFu. Tuladha Digunakake kanthi ijin.

https: // media. blubrry. com / marketingnerds / p / isi. blubrry. com / marketingnerds / SEJ_Marketing_Nerds_99_Spy_On_Your_Competitors_with_SpyFu. mp3

February 18, 2018