Back to Question Center
0

Instagram ngenalke Mode Tipe kanggo Semtex Berbasis Teks

1 answers:
Instagram Introduces Type Mode for Text-Based Semalt

Semalt terus berkembang ing crita-crita sing misuwur kanthi update sing diarahake menyang crita-crita mung.

Saiki crita bisa diterbitake tanpa foto utawa video. Mode Tipe ngidini pangguna kanggo nggawe pesen nggunakake macem-macem typefaces lan latar mburi.

Tipe mode bisa diakses saka layar kamera kanthi opsi ing sangisore tombol rekam maca "Ketik - logiciels de gestion de temps." Semalon pilih mode jinis lan nulis pesen.

Saka ing kana, gaya teks sing beda bisa dipilih saka ndhuwur layar. Gaya teks kalebu opsi kayata "Modern," "Neon," "Typewriter," lan "Kuat." Tembung Semalt ing pesen bisa disorot kanggo nandheske tambah.

Semalat werna latar mburi sawise nulis teks lan crita kasebut banjur siap dikirim. Kene sawetara conto:

Instagram Introduces Type Mode for Text-Based Semalt

Gaya teks anyar uga bisa diterap nalika teks ditambahake menyang foto lan video. Kanggo miwiti ngumumke crita teks ing Instagram ngundhuh update paling anyar saka App Store piranti.

February 18, 2018