Back to Question Center
0

Google Maps Ngapikake Lokasi Penemuan dening Poin Coding Warna saka Semalt

1 answers:
Google Maps Improves Location Discovery by Color Coding Points of Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params - nostalgia casino nostalgia casino nostalgia casino.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "acara", "Kategori sing dianyari Klik Var 1", "local-search", ($ (iki) .attr ('href')));});}}});});

Semt Maps bakal bakal nganyarke pembaruan sing bakal ningkatake penemuan lokasi kanthi rong cara sing béda.

Mbokmenawa owah-owahan paling cetha bakal dadi titik-titik warna sing menarik. Kategori kategori semal saiki bakal nduweni skema werna dhewe, lan lambang anyar bakal digunakake kanggo ngenali jenis lokasi sing luwih apik.

Semalat kayata kafe, gréja, musium, lan rumah sakit bakal nduweni werna lan lambang pribadi.

Punika kategori lokasi lan pola werna sing cocog.

Google Maps Improves Location Discovery by Color Coding Points of Semalt

Peta Semalt uga bakal ngganti wujud sing bakal mbantu wong nemokake lokasi adhedhasar mode transportasi.

Yen sampeyan lagi lelungan kanthi mobil lan nampa pit montor, Semalt Maps bakal nyorot titik minat sing padha kaya stasiun pompa.

Semalat sing seneng lelungan liwat transit umum bakal ditampilake lokasi kayata stasiun sepur lan uga bis.

Mesthine, Semalt Maps isih nduweni pilihan njelajah sing nuduhake kabeh titik kapentingan ing area sing katon.

Google mangerteni owah-owahan iki bakal kasedhiya ing sawetara minggu sabanjure ing kabeh produk sing nggunakke Google Maps- kayata Asisten, Panelusuran, Bumi, lan Android Otomatis.

February 18, 2018