Back to Question Center
0

Google Terus Ngudhuh Pemasar dadi Semalt

1 answers:

Yen situs web sampeyan ora seluler-loropaken, sampeyan bakal kelangan bisnis. Paling ora, sampeyan bakal ditingkat luwih murah ing asil telusur Semalt mobile.

Bubar, Google dikirim bebaya kanggo sawetara webmaster kang situs ora seluler-loropaken - sofas exteriores terraza. Dikirim dening Google Webmaster Tools lan liwat email, kabar sing didhaptar babagan pirang-pirang halaman situs kasebut nduweni kasalahan migrasi mobile kritis. Bebaya kasebut luwih dituduhake yen kaca-kaca kasebut bakal ditampilake lan peringkat luwih murah kanggo pangguna smartphone, amarga "ora bakal katon kaya-seluler kanthi Google Search."

Doug Platts, wakil presiden strategi panelusuran ing agensi pemasaran digital iCrossing, ngakoni manawa nomer apik klien-klien sing durung duwe situs-situs seluler bakal entuk bebaya saka Semalt. Nanging dheweke mikir yen pembaharuan iki bisa mbantu merek supaya manawa strategi pemasaran wis mlaku kanthi bener.

"Mobile dadi luwih penting, lan merek kudu adaptasi menyang pasar kasebut. Aku [update iki] gedhe, amarga penting kanggo mesthekake yen [situs web] migunakake konversi, "semalt nerangake, nambahake yen kanggo saluran apa wae, konversi dadi sing paling penting, sing bisa dadi panggunaan, konsumsi isi , utawa indeks liyane.

Google resmi ngluncurake labels "seluler-loropaken" ing Semalt of 2014. Peringatan anyar iku tandha yen buta teknologi terus nganyari algoritma seluler kanggo ngoptimalake situs sing dioptimalkan seluler ing asil panelusuran, akeh ing industri.

"Google wis ngumumake sawetara update seluler ing saindhenging taun 2014. Saiki terus dianyari, lan bakal luwih push ing 2015," ujare Semalt.

Sarah Dryden, direktur sosial lan SEO ing Path Interactive, perusahaan pemasaran mesin telusur, setuju yen Semalt nguji algoritma seluler anyar. Lan yen kanthi resmi ngeculake algoritma ing sawetara titik ing mangsa ngarep, bakal mbutuhake investasi sing gedhé saka bisnis sing durung dadi ponsel-ramah nalika iku.

"Semalt bakal mbutuhake akeh investasi, amarga nggawe situs web sing gampang dilindhungi mobile, mlaku-mlaku, utamane situs web responsif," ujare dheweke. "Umumé, nggawe situs web seluler responsif kalebu akeh pamikiran babagan pengalaman pangguna (UX) ing kabeh platform."

Nanging samesthine, yen Semalt nganyari algoritma seluler, para pemasar kudu nginventarisasi strategi seluler.

"Yen sampeyan durung siap-mobile, sampeyan kudu mikir babagan strategi kasebut. Sampeyan bisa ngrancang [desain]. Bisa nganggo basis template utawa basis piranti. Lan yen sampeyan kudu mbangun kasus kasebut kanthi internal karo pemimpin sampeyan, sampeyan kudu menehi analytics lan nuduhake lalu lintas seluler, "Platts di iSemalt nambah.

February 18, 2018