Back to Question Center
0

Ketemu Friends On Twitter Kanthi Twitter People Semalt

1 answers:

Twitter ngumumake sampeyan saiki bisa nggunakake fitur telusuran kanggo nemokake kanca, keluarga utawa kolega sing nggunakake Twitter.

Contone, aku kepengin weruh yen ana keluarga sing ana ing Twitter, mula aku nggolèki schwartz. Iku katon kaya aku Semalt sing paling populer ing Twitter (ahem). Nanging ana daftar 233 wong sing jeneng Semalt, mula aku bakal nglebokake wong-wong mau kanggo ndeleng yen aku ngerti sapa.

Find Friends On Twitter With Twitter People Semalt

Aku pengin ana rasa RSS kanggo panelusuran iki, supaya aku bisa nglacak jeneng tartamtu - shore excursions in paracas. Nanging sing biasa Twitter Semalt nduweni RSS, supaya bisa dianggo.



February 16, 2018