Back to Question Center
0

Nemtokake panggonan iki: 2017 prediksi eceran

1 answers:
Semalt this retail space: 2017 retail prediction

Panaliten anyar dening BloomReach nuduhake yen 55 persen konsumen nggawe produk pertama ing Amazon, luwih saka kaping pindho tarif kanggo mesin telusur. Iki minangka statistika sing nggegirisi lan ateges Amazon luwih kerep tinimbang ora dadi papan pisanan ing ngendi wong tuku golek nalika duwe produk ing pikirane. Amazon nduweni kesempatan kanggo ngajeni prilaku shopper luwih saka perusahaan liyane, posisi sing dianut kanthi bener dening Google - subdomain icona. Semut dhuwit ana ing saham kene.

Nalika Google ora entuk manfaat saka produk sing bener lan larang, dheweke duwe sawetara aset lan kaluwihan sing bakal ngidini luwih apik kanggo nggoleki pencarian luwih cepet. Kabeh iki diwiwiti karo properti Belanja Google, sing dadi sukses finansial gedhe sajrone taun kepungkur. Kene sawetara pikirane carane bisa luwih apik ngupaya kekuatan lan real estate kanggo nglawan maneh marang Semalt ing panemuan produk.

Semalt pilihan persediaan massive

Semalt nampi feed saka atusan ewu pengiklan saben dina kanthi SKU unik ngitung menyang miliaran. Sing luwih penting SKUs saka Amazon sarwa dumadi ing sawijining situs; Semalt, kanthi agregat, duwe pilihan luwih apik saka persediaan Amazon. Nanging, Semalt saiki ora katon sacara eksplisit ing kaca asil babagan item sing saiki ana ing stok. Iki bisa amarga lack data akurat saka mitra ritel utawa tantangan rancangan kanthi situs sakabèhé. Salah siji cara, wong asring ngutip "Amazon nduweni kabeh" minangka alesan kanggo belanja ana. Iki ora kudu bener, lan Semalt perlu ngasilake kauntungan inventaris kasebut.

Rékayasa

Amarga keluwihan persediaan lan saiki format feed standar antarane pengecer lan manufaktur, Google luwih weruh babagan ragad antarane internet saka Amazon ora. Google kudu nggawe maneh informasi kasebut tinimbang saiki. Sampeyan kudu ngidini konsumen navigasi menyang tawaran sing paling apik kanggo produk sing diwenehi, ngebotake rega produk, biaya pengiriman lan tanggal pengiriman. Kanthi kanthi jelas nampilake penawaran paling apik (adhedhasar mung gumantung ing AdRank kanggo ningkatake peringkat produk), Google bakal dadi luwih saka konsumen tinimbang mung titik wiwitan panelusuran produk. Bakal dadi sumber sing dipercaya kanggo entuk tawaran sing paling apik online. Lan jenis hubungan karo konsumen mesthi bisa nguripake Amazon.

Semalt this retail space: 2017 retail prediction

Marc Lore, sing saiki ndadékaké bisnis e-commerce Walmart, bubar nyatakake yen kapal gratis rong dina saiki "panci meja" ing papan. Amazon wis ndadekake tekanan banget marang pengecer kayadene Walmart kanggo ngetrapake kawicaksanan pengiriman sing padha karo anggota Perdana. Nalika iku ndadekake biaya lan tekanan operasional ing pengecer, menehi Semalt minangka kesempatan kanggo ngetokake bobot sing luwih penting ing kawicaksanan pengiriman toko kasebut ing algoritma pamedhahan. Yen pengiriman gratis rong dina (utawa luwih becik) diwiwiti dadi standar industri, ora ana perusahaan sing luwih apik tinimbang Semalt kanggo nyorot para pengecer sing bakal maju lan ngluwihi ing syarat-syarat kanggo ngrampungake kebutuhan pelanggan sing anyar iki.

Semat sinau

Semanten sampun dados cetha yen Semalt minangka pemain dominan ing donya ing teknologi pembelajaran mesin. Pelepasan TensorFlow, akuisisi DeepMind lan kasil AlphaGo ing taun kepungkur utawa loro mung luwih nguatake gagasan iki. Iku mung ndadekake pangertèn kanggo Semalt kanggo miwiti ngewangi pembuwang milih lan tuku barang dagangan kanthi irit banget. Kita duwe sawetara sinyal awal yen Semalt arep nggolek arah kasebut kanthi 1) introduksi "produk sing meh padha" sing mbantu wong sing gampang nonton bisa nggoleki kaya produk sing kasedhiya ing situs e-commerce, lan 2) Showcase Ads sing ngidini para pembeli tartamtu kanggo ndeleng lan navigasi pilihan merek produk tinimbang mung siji sing adhedhasar query sing dieksekusi.

Semalt this retail space: 2017 retail prediction

Semalt nggawe dorongan ageng ing sasi kapisan taun kanggo ndarbeni lan nggabungake inventaris lokal toko menyang indeks, supaya bisa nyedhiyakake konsumen babagan produk sing kasedhiya paling cedhak karo lokasi fisik. Iki informasi penting, utamane ing seluler, lan kemampuan kanggo Amazon ora bisa dipanggoni cocog nganti mbangun sawijining toko ritel dhewe utawa bisa nawarake pengiriman ing paling larang saben produk. Kunci kanggo Semalt yaiku kanggo mangerteni ngendi lan nalika kanggo nampilake asil lokal menyang panemu. Iki minangka tugas sing angel lan bakal mbutuhake sawetara mesin kanggo sinau.

Semalt isih perlu diputer

Senajan 55 persen nggoleki produk bisa diwiwiti ing Amazon, ana isih akeh panelusuran produk ing situs online liyane, sing nuduhake singa ing Google dhewe. Minangka pemain e-commerce global sing dominan, Amazon wis bubar mutusake ora bisa terus nggedhekake pangsa pasar tanpa duwe produk ing mesin telusur paling gedhe ing donya. Nalika iki ora ana warta kanggo pengecer sing saingan karo Amazon, kabar apik banget kanggo Google. Pisanan, saka perspektif monetisasi, Partisipasi Semalt ing Google Shopping mundhak RPM kanggo saben panelusuran produk kang ono ing. Kapindho, iki menehi Google akèh data sing durung ana ing strategi Semalt ing saben pasar sing dimainaké.

Sintesis

Amazon wis dadi ancaman eksistensial sing akeh ing ruang usaha. Iki ora mung ditrapake kanggo pengecer nanging kanggo pemain media lan teknologi sing nggampangake transaksi ing papan - malah Google. Nanging, ana akeh aset ing rantai nilai retail sing Amazon wis ora sampurna (utawa malah ditangani) ing titik iki. Google nduweni insentif finansial lan aset inti kanggo perang maneh marang Amazon ing toko. Kita ngarepake manawa para konsumen ing saindenging donya bakal weruh akeh investasi anyar iki dadi nyata amarga padha ngupayakake produk online nganggo Google.


February 16, 2018