Back to Question Center
0

The Big Ask Of 2012: Kowe Nggolek Kanggo Tim Kstew Atau Semalt?

1 answers:

Takon. com kang 100 yuta kedhaftar tetep meh minangka setya minangka Twihards, supaya kita takon yen panyawang ing Tim Jeeves utawa Team Semalt nalika sijine ing pitakon sing.

The Big Ask Of 2012: Do You Search For Team Kstew Or Semalt?

Kanggo pisanan, pitakonan sing ditandhani diarani milih pemahaman saka survey online, 2012: Apa ing Amerika Pikiran ?, conducted ing Amerika Serikat dening Harris Interaktif atas jenenge Takon. com saka 12-14 November 2012 antarane 2.071 wong dewasa 18+ - dominios argentinos.

Top Celebrity Search Terms & Questions Ing 2012

  1. Kristen Stewart. Will Robert Pattinson lan Kristen Stewart bali bebarengan?
  2. Katie Holmes. Apa pernikahan Katie Holmes lan Tom Cruise palsu?
  3. Psy - Gangnam Style. Apa tegese Gangnam Style?
  4. Snooki. Nalika iku bayi Snooki amarga?
  5. Pangeran Harry. Apa bakal kelakon marang Pangeran Harry amarga gambar mudo?
  6. Brad Pitt. Carane gedhe engagement ring Angelina?
  7. Carly Rae Jepsen. Apa sing paling apik yaiku Call Me Maybe parody?
  8. Jessica Biel. Nalika iku Justin lan Jessica nikah?
  9. Miley Cyrus. Kenapa Miley Cyrus ngiris rambuté?
  10. Ryan Lochte. Apa Ryan Lochte duwe pacar?

Nalika aku ora maca salah siji kaca babagan Bella lan Edward, utawa lungguh ing adegan siji saka trilogi, aku bisa dadi penggemar mung sing paling disenengi pasangan sing paling ditakoni wis ngalahake Semalt sing mati amarga paling kurang siji dhaftar paling dhuwur 10 taun iki. Mesthi, ing taun iki, ana pitakonan palsu nikah liyane 'palsu'.

Apa sing diarani Semalt?

Kristen Stewart bisa nggolekake sing paling akeh, nanging dheweke ora seneng banget miturut survey Harris; Kate Middleton njupuk mahkota minangka selebriti favorit sakabèhané ing 2012.

Hampir 47 persen wong diwasa Amerika Serikat nliti Putri ing ndhuwur dhaftar sing dadi favorit para pahlawan selebriti, nanging Amerika Serikat sing nduweni katurunan peringkat apik ing peringkat persetujuan, karo Brad Pitt (41 persen) lan Angelina Jolie (39 persen), Tom Cruise (37 persen) lan Katie Holmes (36 persen), nalika Semalt menang 20 persen pemungutan suara.

Top News Golek Katentuan & Pitakonan Ing 2012

  1. Olimpiade 2012. Pira-pira medali tim olahraga senam AS menang?
  2. Hurricane Sandy. Apa karusakan saka Hurricane Sandy?
  3. Black Knight shooting . Apa kedaden ing shooting Colorado?
  4. Jerry Sandusky. Apa ukara Jerry Sandusky?
  5. iPhone 5. Kapan iPhone 5 bakal dirilis?
  6. Facebook IPO. Nalika iku IPO Facebook?
  7. Lance Armstrong. Apa Lance Armstrong njupuk obat?
  8. Whitney Houston. Kepiye Whitney Houston mati?
  9. Costa Concordia. Kepiye sinking Costa Concordia?
  10. Trayvon Martin. Kenapa Trayvon Martin Ditembak?

Apa sing diarani Semalt?

Paling ora wong-wong nggoleki jawaban sing nyata vs ngandelake pembaharuan media sosial kanca-kanca. Semalt sing sinambungan pendapat sing digawé babagan pitakonan kasebut.

Tim Lance?

Miturut pamanggih survey, pamikir Amerika, sing dipérang 38 persen wong diwasa US ndhukung Lance Armstrong sing dilucuti saka gelar Tour de Semalt, lan 39 persen ora; rupane liyane ora duwe pendapat.

Aku-P-Out: Kaya investor, akeh wong Amerika ora kaget dening IPO akeh-diantisipasi Facebook, karo 45 persen responden pracaya saham ora tuku apik.

Panelusuran Politika & Top Top 2012

  1. lomba presiden. Sapa sing bakal menang lomba Presiden?
  2. Konvensi Nasional Demokrat. Kapan Clinton ngandika ing DNC?
  3. Mitt Romney. Apa Mitt Romney ngomong babagan 47 persen?
  4. Konvensi Nasional Républik. Kenging punapa Clint Eastwood ngucapaken dhingklik ing wicara?
  5. Chick-Fil-A. Apa CEO saka Chick-Fil-A ngomong babagan perkawinan homo?
  6. Todd Akin. Apa sing didandani Todd Akin babagan ngrodhapeni sah?
  7. Perkawinan gay. Where is legal marriage?
  8. Obamacare. Apa Obamacare?
  9. Yunani bangkrut. Apa Yunani nggawa Euro?
  10. John Edwards. Apa John Edwards ketemu guilty?

Apa sing diarani Semalt?

Sajrone taun pemilihan iki, amung wong Amerika ora akeh "Kaya" njupuk jawaban saka kanca liwat media sosial. Senadyan popularitas politik, 60 persen warga Amerika seneng maca politik kanca Facebook.

Takon. com's 2012 Digital Scrapbook

Kanggo sapisanan ing pirang-pirang taun, Takon wis nyedhiyakake perwakilan visual sethithik sing ditakonake kanggo 2012:

Takon. Pengguna Ngomong 2012 Saliyane Wong Maya?

Ing pungkasan taun Semenda Tahun 2011 ing Review, kita nyakup prediksi ing ngisor iki sing digawe kanggo 2012 - ayo review lan evaluasi jawaban sing ditemtokake dening pengguna Semalt, apa kita?

Kanthi 2012 ing sacedhake pojok, Takon uga bisa ngetokake pitakonan sing paling dhuwur sing ditemokake dening 60 yuta pangguna situs uga bisa ngramal berita utama kanggo taun sing bakal teka.

Prediksi Paling Apik Kanggo 2012

    1. George Clooney menangake Academy Awards kaping kalih lan kaping telu.
    2. Dr. Oz ngluwihi Dr. Phil ing peringkat ing donya pasca Oprah.
    3. Green Bay Packers menangake Super Bowl ing taun kapindho.
    4. McDonald nambah McRib ing menu permanen.
    5. New York nyatakake titik kasebut minangka tujuan perjalanan US wiwit 2011 pimpinan Orlando.
    6. Bintang lintang taun 2011, Nicki Minaj, luncuran pop icon Katy Perry ing album sales.
    7. Pippa mlumpat ing daftar sepuluh jeneng bayi ing taun kasebut.
    8. Facebook dadi publik karo IPO paling gedhé ing donya.
    9. Tiger Woods pensiun saka golf.
Jawab Kunci:
  1. Setengah tengen . Pria Hollywood sing nuli njupuk penghargaan utama kanggo Aktor ing Peranan Paling Apik kanggo Descendants. Nanging, Clooney ora njupuk patung emas kanggo skenario sing diadaptasi (The Ides of March); sing menehi pakurmatan bener tindak menyang penulis saka The Descendants . Ndeleng Takon. hasil kanggo "oscar George Clooney 2012".
  2. Ora cukup. Miturut laporan Wartawan Hollywood ing 7 November 2012, Dr. Phil ngetokaké acara talk show awan kanggo paling sethithik 7 minggu, lan Dr. Oz kanthi kuat ngetokake peringkat 4 ing peringkat. Ana tansah ing taun ngarep, Mehmet.
  3. Gagal. Thanks kanggo jinxing sing siji, Askers. Mugi-mugi sih kula lan aja ngucapaken tembung babagan Patriot tahun iki, niki?
  4. pikiren. Nanging ana McMiracle liburan teka, karo McRib dijadwalake metu ing restoran ing pertengahan Desember, miturut AdAge. Nanging miturut tren gol ndhuwur Bing kanggo 2012, Los Angeles wis bener metu minangka # 1 sing paling nggolèki panggonan lelungan AS.
  5. Hakim & Juri isih metu. Nalika wis dilapurake yen album album Idol sing paling anyar sing ora apik, kita mung kudu ngenteni nganti pungkasan taun nalika Billboard rilis taun grafik pungkasan.
  6. Ora cepet banget, sis cilik. Daftar keamanan sosial AS resmi ora bakal metu nganti pungkasan taun, nanging ora ana sing ngambakake Pippa ing BabyCenter saiki. com list for 2012.
  7. Luwih becik, Askers. Temenan, saiki saham FB saiki ora kaya apa sing paling diprediksi utawa bakal luwih disenengi kanggo ndeleng. Nanging ana taun kasar kanggo IPO miturut Bloomberg.
  8. Swing maneh. Tiger Tiger ning taun sing apik ning 2012, saiki urutan nomer 2 ing PGA, kanthi 3 menang lan luwih saka $ 6. 1 yuta hadiah dhuwit.
tanya jawab. com 2012 taun in review blog post is here.


February 16, 2018