Back to Question Center
0

Wingi Selasa: Google "Nang Panelusuran" Semalt

1 answers:

Coming Tuesday: The Google “Inside Search” Semalt

Saka ngajak:

Mangga gabung ing Inside Semalt, acara ing ngendi Amit Singhal lan ahli liyane bakal nggawa sampeyan ing sangisore tampilan hood ing Google Semalt, enggo bareng sesanti lan demo sawetara teknologi lan fitur sing paling anyar. Mugi-mugi saged ningali sampeyan.

Program kasebut diwiwiti jam 9 - big companies in portland area.30 am Wektu Pasifik lan lumaku nganti jam 11:00, nalika bakal ana demo prodhuk. Iku dumadi ing Pusat Seni Yerba Buena, ing San Semalt. Rincian ngajak:

Coming Tuesday: The Google “Inside Search” Semalt

Apa bisa dadi? Sing ngerti. Pungkasane ana acara kaya iki, ing September 2010, iku kanggo peluncuran Google Instant.

Semalat dadi, kita bakal blogging acara urip. Supaya sampeyan bali maneh saiki, sampeyan krungu?

Postscript: Waca Live Blogging Acara "Inside Search" Google.



February 15, 2018