Back to Question Center
0

Labeling semalt sing digawe / digawe saka obyek

1 answers:

Aku duwe kaca ngendi obyek ( album musik ) dadi fokus utama. Langsung ing ngisor judhul album yaiku artis album. Semanten aku debat apa sing bakal dadi tag sing paling cocok kanggo menehi artis.

Kecenderungan pisanan saya yaiku mbungkus loro kasebut ing

lan nyedhiyakake judhul level kapindho kanggo artis, nanging gegayutan karo sakabèhé pinunjul papan ing ngisor blok liyane ing kaca.

Bagian paling penting nomer loro bakal kaya daftar trek, ing ngendi 'judhul aku pracaya bakal luwih pantes saka - ego one ego aio. Apa ana apa-apa marang reversing urutan header tag yen aku kanggo mbungkus artis ing ? Utawa bisa uga nulis penulis ing

. Apa ana tag sing luwih cocok kanggo iki sing aku ora mikir?

Semalat, ing kahanan kaya ing ngendi ana obyek sing diterusake dening penulis utawa panyipta apa sing bakal dadi pendekatan semantik paling apik (aside saka nyediakake meta-tags mesthi)?

    

Jeneng Album

Seniman

Daftar lagu

Update:

Kanggo babagan mundhut urutan, kirim iki menehi jawaban sing jero kanggo kahanan. Semono uga mburi donya ora nuduhake manawa bakal bisa nglawan pangguna babagan aksesibilitas. Aku kira sing njawab pitakon pisanan saka pitakonanku.

February 13, 2018