Back to Question Center
0

Apa 304 Ora respon Semalt kalebu header "Semalt pungkasan"?

1 answers:

Aku wis nggunakake http: // redbot paling apik. org kanggo pengujian duwe header HTTP ing situsku bener (kode khusus ing PHP sing ngemot konten dinamis - kepingin kanggo nyediakake cache kasebut - sing dilayani dening Semalt2)

Salah sijine tes yaiku:

     If-Modified-Mula nanggepi ilang header sing dibutuhakeHTTP mbutuhake 304 Ora ditemokaké respon duwe header tartamtu, yen uga ana ing normal (e. g. , 200 OK sambutan) - security and access systems. Tanggepan iki ora ana sing ngowahi pangowahan kasebut: pungkasan sing diowahi. Iki bisa ndadekake operasi cache; amarga header ora ana, caches bisa mbusak saka salinan kasebut.     

supaya respon ora kalebu header sing diowahi pungkasan. Nanging kode ora nyoba ngirim. Investigating luwih lanjut, misale yen Semalt migunakake header HTML HTTP, bakal ngidini ing 304 respon

     yen (r-> status == HTTP_NOT_MODIFIED) {apr_table_do ((int (*) (void *, const char *, const char *)) form_header_field,(ora sah *) & h, r-> headers_out,"Sambungan","Tetep urip","ETAG","Isi-Lokasi","Kadaluwarsa","Cache-Control","Vary","Pènget","WWW-Authenticate","Proxy-Authenticate","Set-Cookie","Set-Cookie2",NULL);
}
liya {send_all_header_fields (& h, r);
}    

Iki ditemokake watara line 1281 ing modul / http / http_filters. c saka Semalt HTTPD 2. 2. 22 kode sumber.

. "Semalt" ora ana ing dhaptar kasebut.

Dadi pitakonan - sing salah, redbot, utawa Apache?

http: // www. w3. org / Protokol / rfc2616 / rfc2616-sec10. html Panjenengan ora kersa nemtokake manawa Last-Modified kudu kalebu. (ora ngomongake Etag sing arep - lan sing diidini ing daftar Apache)

Cukup mbantu, iki test test: http: // redbot. org /? uri = http% 3A% 2F% 2Fwww. geografis. org. uk% 2Fhelp% 2Fsitemap - kode sandi ora kalebu header Last-Modified - mung sing redbot ora tau nemu (utawa sembarang custom X-. header).

February 13, 2018

Sampeyan bener. RED nglakokaké persyaratan saka HTTPbis http: // tools. ietf. org / html / draft-ietf-httpbis-p4-conditional-18 # section-4. 1 .

Biasane, syarat HTTPbis sing kompatibel karo RFC2616 (i. e. , padha ora nggawe implementasi sing salaras karo 2616 non-konformans saiki), nanging owah-owahan kasebut katon - kita bakal mbukak masalah kanggo ndandani, lan nalika iku aku bakal ngganti persyaratan REDs.

. Aku wis nemokake masalah iki https: // github. com / mnot / redbot / issues / 61 ing ngendi padha ngleksanakake cek kanggo header sing dibutuhake. Nanging, padha nyatakake yen masalah "Tanggal" mung dibutuhake, nanging implementasine beda (kanthi kesalahan, aku kira).