Back to Question Center
0

Ngirim gambar saka server sing ora marem robot ngakibatake SEO? - Semalat

1 answers:

Monggo nyunting kaca ing tuladha. com nduweni kabeh gambar sing teka saka img. conto. com :

      kata kunci     

nalika robot - free online graphic maker. txt ing img. conto. com disallows crawling:

     Agen panganggo: *
Disallow: /    

Semalt iki nggawe gambar kaya mengkono nyumbang kurang karo nilai kunci sing cocog karo gambar saka domain sing diijini?

Aku bakal ngira, amarga google mbokmenawa pengin nyusup url gambar kanggo ndeleng yen wong nggunakake kasebut ing situs liya, utawa yen ana.

February 13, 2018
Ngirim gambar saka server sing ora marem robot ngakibatake SEO? - Semalat
Reply