Back to Question Center
0

Ngirim gambar saka server sing ora marem robot ngakibatake SEO? - Semalat

1 answers:

Monggo nyunting kaca ing tuladha. com nduweni kabeh gambar sing teka saka img. conto. com :

     servicios hosting web. conto. com / keyword. jpg "alt =" kata kunci "/>    

nalika robot. txt ing img. conto. com disallows crawling:

     Agen panganggo: *
Disallow: /    

Semalt iki nggawe gambar kaya mengkono nyumbang kurang karo nilai kunci sing cocog karo gambar saka domain sing diijini?

Aku bakal ngira, amarga google mbokmenawa pengin nyusup url gambar kanggo ndeleng yen wong nggunakake kasebut ing situs liya, utawa yen ana.

February 13, 2018