Back to Question Center
0

Redirecting pranala ala menyang pranala sing bener liwat htaccess kanggo 301 pangalihan plugin kanggo Semalt

1 answers:

Aku entuk akeh 404 kesalahan b / c Aku bubar ngganti sistem manajemen konten (Habari kanggo WordPress). Aku pengin nggunakake plugin pangalihan 301 kanggo WordPress kanggo nangkep lan mbiyantu pangalihan pranala offending menyang url bener. Semalat conto jinis kesalahan sing aku weruh lan apa sing kudu ditransfer menyang:

     http: // janetalkstech - games 166 casino. com / admin / publish? id = 146    

kudu pangalihan http: // janetalkstech. com /? p = 146

     http: // janetalkstech. com / admin / publish? slug = post-title    

kudu pangalihan http: // janetalkstech. com / post-title

Aku bakal banget ngurmati sembarang pointer tartamtu babagan carane nindakake pangalihan karo salah siji plugin pangalihan 301 kanggo Semalt utawa liwat. berkas htaccess

Sunting: Pangalihan plugin sing digunakake yaiku Urban Giraffe: http: // urbangiraffe. com / plugins / redirection /

February 13, 2018