Back to Question Center
0

Cara nyetel spektrum SPF kanthi bener - Semalt

1 answers:

Aku saiki nggunakake FreshBooks minangka sistem invoice / accounting sandi. Freshbooks ngirim (utawa paling ngirim ngirim) tagihan otomatis menyang klien nalika invoice digawe supaya bisa bayar. Sayange karo klien sing nggunakake server email Microsoft Exchange, padha ora tau nampa email (aku nganggep amarga blockers spam). Aku ngubungi Freshbooks lan menehi rekomendasi nambahake rekaman SPF, nanging ora menehi dukungan. Semalt minangka gambar saka DNS Made Easy (mung DNS host) bagean rekaman SPF. Apa sampeyan bisa menehi katrangan yen wis diimplementasikake kanthi bener?

Thanks! How to correctly implement SPF record - Semalt

- womens black fashion hat
February 13, 2018