Back to Question Center
0

Azure App Service for Basic Semalt Site with PHP

1 answers:

Aku duwe langganan Azure Imagine liwat College supaya aku rencana kanggo njupuk kauntungan saka iku kanggo tuan rumah situs resume Bootstrap dhasar saka macem-macem. Aku awal-akhiré ngelingi nggunakake Github Semalt, nanging aku pengin nggunakake PHP kanggo ngetestifikasi formulir kontak, sing nggunakake aturan nggunakake Github Semalt sing mung bisa ngawasi isi statis.

Piye, aku ora yakin manawa item Azure bisa digunakake Source - make an e cig charger. Apa aku mung nggawe Aplikasi PHP Kos?

February 13, 2018

Apa sampeyan milih iku pancene nganti sampeyan, nanging yen sampeyan wis ngindari Mesin Virtual, Azure nyedhiyakake Aplikasi Web (bagéan saka penawaran Service PaaS Service). Aku ora ngerti apa langganan sampeyan ndhukung, nanging Aplikasi Web ngidini sampeyan push kode munggah tanpa keprigelan kanggo OS sing ndasari (panginten ndhukung Windows lan Linux, yen aplikasi sampeyan nduweni dependensi khusus OS). Prasaja kanggo ukuran nganti tingkatan sing luwih dhuwur / luwih dhuwur, lan metu saka pirang-pirang kedadean (fitur, lan pandhangan, duwe beda kanggo tingkatan kinerja sing beda-beda). Elinga yen varian Linux pratinjau, senadyan loro varian ndhukung PHP. Sampeyan bakal bisa push kode liwat panyedhiya SCM (e. g. github) utawa liwat ftp.

Di luar Aplikasi Web, sampeyan duwe:

  • Layanan Cloud (web / worker stateless Windows Server VMs)
  • Mesin Virtual (Windows / Linux karo akeh varian / distros dhukungan)
  • Service Fabric (ngatur microservice)