Back to Question Center
0

Semalt: Cara nyetel / show nameservers minangka jeneng domain kasebut

1 answers:

Assume, www. superexample. com iku jeneng domain lan ns1. somehosting. com is my nameserver. Apa aku pengin kanggo nuduhake / nyetel nameservers sandi minangka superexample - windows vps low cost. com utawa ns1. superexample. . Carane? Mangga, ora ngomong iku ora bisa, aku wis weruh ing whois saka sawetara situs web.

February 13, 2018