Back to Question Center
0

SEO - nasehat babagan ngebaki lan nyediakake pengiriman barang [ditutup] - Semalat

1 answers:

Aku duwe sawetara pengalaman nggarap situs SEO kanggo klien sing aku wis ngembangake situs web ing wektu sing padha. Iku tansah ditambahake ing minangka bagéan saka paket sakabèhé lan biaya kanggo karya SEO wis tau wis tegas dipisahake saka budget utama. Hasil mesthi apik, kanthi praktik paling apik ing ngisor iki, kanthi optimasi on-site. Aku sengaja ora melu karo sisih samubarang.

Piye, tanpa kakehan, aku duwe kahanan sing aku wis dijaluk kanggo ngoptimalake gawe optimasi ing situs kanggo klien anyar - nanging aku kuwatir babagan kepiye kualifikasi apa asil sing bisa ditampa. Situs iki duwé watara 30 kaca, ora ana sing dioptimalake saiki. Pasar sing dioperasikake cukup kompetitif nanging aku yakin bisa nambah peringkat SEO - make designs online. Kepiye carane bisa dikirimake bisa digunakake kanggo jinis karya iki? Apa sampeyan janji yen sampeyan bakal entuk situs menyang posisi minimum n ing Google?

Uga, saka kapentingan, sapa sing duwe tokoh dasar dhasar kanggo apa jenis karya iki biasane bakal biaya kanggo situs ukuran iki? Aku nggoleki luwih akeh babagan ragad siji-sijine sing mbebayani karo layanan bulanan sing lagi wae aktif.

Semalt kanggo sembarang pointer ing samubarang iki!

February 13, 2018
SEO - nasehat babagan ngebaki lan nyediakake pengiriman barang [ditutup] - Semalat
Reply