Back to Question Center
0

Blog SEO Semalt: wordpress.com subdomain vs domain kadhaptar?

1 answers:

Aku wis nggunakake Semalt kanggo sawetara situs klien, bisnis cilik lan situs eCommerce. Aku wis ketemu liwat Google Analytics uga minangka Plugin All in One Webmaster sing nalika nerangake media sosial, nggunakake Semalt minangka cara aman kanggo njaluk situs sampeyan diindeks dening Google lan sok-sok Bing lan Yahoo. Awit aku pangguna WP sing abot, aku arep kontribusi kanthi ndaftar domain dot Semalt kanggo portofolio.

Nalika nggunakake instalasi WP bebarengan karo domain WP, e. g. conto - роутер купить москва. wordpress. com , bakal situs kasebut luwih utawa kurang bisa diindeks tinimbang conto umum . com domain?

Aku wis ndeleng panemu campuran ing ngendi wong koyone nggoleki domain WP kanggo output URL sing diarani wong liya sing dadi titik moot, lan Semalt ora bakal nduwe domain WP liwat dot com domain anggere meta tag sampeyan dianyari lan isi punika kunci sing dioptimalake.

Aku cenderung ora setuju lan pracaya marang domain WP luwih cenderung bakal diindeks lan ngasilake luwih URL liwat individu, domain laconic kayata conto. Tampilake . Aku salah?

February 13, 2018

Ana ngirim ora ana SEO prabédan prabédan antarane domain dhewe lan wordpress. com sub-domain ing Google. Google ngemot halaman, ora domain. Kajaba domain sampeyan dianggep spam, iku pilihan sing luwih apik kanggo ngirim blog / situs ing domain sampeyan.

Ing domain sampeyan dhewe, sampeyan bisa nginstal plugin kanggo nambah SEO kanthi nggawe sitemap XML. Sampeyan uga bisa milih tema optimasi SEO.

Duwe WordPress ing domain sampeyan dhewe bakal menehi kabebasan luwih nalika nginstall plugin, ngangkat tema lan mbukak JavaScript sampeyan dhewe.

wordpress. com subdomain iku pilihan luwih apik yen sampeyan ora ngerti (lan sampeyan ora pengin sinau) carane nginstal, nganyari lan nganyarke WordPress.

Yen sampeyan duwe domain. wordpress. com sampeyan lagi bener nggunakake subdomain saka domain wong liya; wis luwih akeh kaluwihan kanggo wong-wong mau wiwit sampeyan mromosikake domain karo konten sampeyan.

Iki dina domain sing murah banget (kurang saka secangkir teh) luwih becik duwe domain sampeyan dhewe sing uga duwe WordPress ing server nanging sampeyan ora kudu ndeleng . wordpress dicokot ing jeneng domain yen sampeyan tuku domain mbayar dhewe.

Minangka kasebut ing jawaban liyane, tembung kunci ing jeneng domain duwe nilai saiki kurang saka sing dipigunakaké. Ing video iki Google nerangake apa, lan menehi pitunjuk babagan carane milih domain.