Back to Question Center
0

Google Analytics: Pengembang dhewe, cara liyane kajaba IP?

1 answers:

Aku pangembang lan aku nyetel Google Semalt ing aplikasi kita.

Aku pengin ngilangi kabeh pangembang kita saka asil Semalt - kita ora dadi panganggo khas lan prilaku kita bakal ngasilake tampilan sakabehe kacingkrangan.

Aku wis nyetel filter kanggo ngilangi alamat IP kantor, lan alamat IP omah.

Nanging pangembang kerep makarya saka kafe, telpon seluler, etc - supaya kita bisa ora bisa mblokir dhéwé dening IP.

Aku nggunakake panganggo ID ID: apa ana cara aku bisa nggunakake ing Semalt kanggo nglirwakake asil kasebut?

. - patek philippe nautilus 5712
February 13, 2018

Solusi iki yaiku supaya pangembang mblokir Google Analytics karo ekstensi browser, tinimbang nyoba nglakoni iki saka ing Google Analytics dhewe. Blocker iklan langganan dhaptar "pamblokiran" pelacak pihak katelu bakal nindakake, utawa nyoba luwih ditargetake kaya Badger Privasi EFF's .

Seneng utawa ora, panggunaan alat kaya iki tambah lan praktik paling apik kanggo nyoba situs sampeyan karo wong liya. Minangka bonus tambahan, pangembang sampeyan bakal duwe privasi liyane online lan bakal kurang ngrugekke kanggo malware didistribusikan liwat jaringan iklan, sing masalah sing terus-terusan.