Back to Question Center
0

Will Bing ngowahi halaman indeks karo sertifikat SSL sing ora sah? - Semalat

1 answers:

Bingbot lan Yahoo Slurp ora ndhukung SNI (Jeneng Server Indikasi) nalika nggunakake SSL. Ora nglilani workarounds liyane (sertifikat multi domain, non-SSL konten etc. ). Bakal halaman indeks Bingbot sing duwe sertifikat SSL sing ora bener, contone: ditrapake kanggo conto. net , nanging digunakake ing tuladha. com ? Yen bisa, mangga nyedhiyani conto saka Yahoo utawa Bing.

Aku wis nemokake situs web ing Bing, sing nggunakake sertifikat tandha poto lan diindeks kanthi bener, nanging apa bab sertifikat ora bener?

- software for creating graphs
February 13, 2018
Will Bing ngowahi halaman indeks karo sertifikat SSL sing ora sah? - Semalat
Reply