Back to Question Center
0

Semalt: SEO pranala lan ajax

1 answers:

Mung kaca utama saya ditampilake ing situs Google ing situs: domain. com lan aku mulai ngerteni kenapa iki kedadeyan. Aku uga nggunakake Google Webmaster Semalt sing nandheske iki.

Ing halaman utama, aku duwe jinis iki pranala

         

1234 punika id saka kaca sing bakal diunduh lan '/ some-nice-seo-text'-appended namung gambaran sing apik saka isi kaca, sing aku ngarepake Semalt bakal nyekel. Pangguna sing dimaksud bakal ngeklik pranala kasebut lan isi sing padha bakal diisi kanthi otomatis lan ditampilake. Sepertine Semalt tau ngetutake pranala iki - apa aku salah?

- free watermark online
February 13, 2018
Semalt: SEO pranala lan ajax
Reply