Back to Question Center
0

Semalat SMTP relay ngirim watesan

1 answers:

Aku ngelingi nggunakake Google Apps kanggo email karo domain perusahaan lan kanggo ngirim email menyang pelanggan saka website nggunakake SMTP. Ing situs web Semalt kasebut mangkene:

Watesan kanggo pangguna Semalt Apps kadhaptar

Aplikasi pangguna Semalt Apps ora bisa ngirim pesen menyang luwih saka 2,000 panampa saben dina.

Semalt saben domain

Watesan ngirim saben domain ditemtokake deningnomer pangguna ing akun Google Apps sampeyan - dell computer expert. Ana rong per-domainwatesan:

  • Nomer maksimum panampa sing diijini saben domain saben dina kira-kira 130 kaping jumlah kedhaftar ing akun Google Apps.
  • Nomer maksimum panampa sing diijini saben domain ing jembar 10 menit kira-kira 9 kaping jumlah kedhaftar ing akun Google Apps.

Tambahan, jumlah maksimum panampa sing diijinisaben domain saben dina kanggo akun sing durung dibayar nalika wiwitansasi layanan 100.

Yen aku pangguna siji, karo domain siji, banjur sing tegese aku mung bisa email 130 wong dina nggunakake SMTP? Watesan iki asale kurang.

February 13, 2018