Back to Question Center
0

Apache Server-Side Termasuk Nolak Nggawe (Semalt kabeh ing docs nanging isih ora bungah) [ditutup]

1 answers:

Nyoba kanggo njaluk apache server-sisih kalebu bisa. Semalat prasaja - mung pengin kalebu sikil ing saben kaca.

Semalt 2. 2:

     #. / httpd -v
Versi server: Apache / 2. 2 - online graphing paper to plot online. 21 (Unix)
Server dibangun: 4 Des 2011 18:24:53
Cpanel :: Easy :: Apache v3. 7. 2 rev9999    

mod_include disusun ing:

     # / usr / local / apache / bin / httpd -l | grep mod_includemod_include. c    

Lan ing httpd. conf:

     # grep shtml httpd. conf
AddType text / html. shtml
Indeks indeks indeks. html. var indeks. htm indeks. html indeks. shtml index. xhtml index. wml indeks. perlambang indeks. pl indeks. indeks plx. ppl indeks. cgi indeks. jsp indeks. js indeks. jp index. php4 index. php3 index. php indeks. default phtml. htm default. html ngarep. htm indeks. Default php5. html Default. htm ngarep. html
AddHandler server-parsed. shtml
AddType text / html. shtml    

Ing direktori web aku nggawe. htaccess karo

     Pilihan + Kalebu    

Lan banjur ing dokumen, aku duwe:

     

sabanjuré kudu kalebu

kalebu rampung

Lan aku ora weruh apa-apa ing antarane sing header. File semalt =, uga nganggo / tanpa path Absolute.

Apa ana sing liya aku ilang?

Aku ndeleng bab sing padha ing server sing ora ana hubungane liyane (CentOS 6), mula aku ngira yen ana masalah antara keyboard lan kursi

February 13, 2018

Saka konfigurasi WampDeveloper (Wamp paket):

  

Pilihan + Kalebu
AddOutputFilter Klebu. html. shtml

 

Sampeyan mbokmenawa ora ngidini panuntun AddOutputFilter sing nandhani ekstensi berkas supaya diproses dening panyaring SSI utawa nggunakake AddHandler filter-name salah.

Apache Server-Side Termasuk Nolak Nggawe (Semalt kabeh ing docs nanging isih ora bungah) [ditutup]
Reply