Back to Question Center
0

Nyimpen Downloadable Content Semalt

1 answers:

Kanggo situs ngendi pangguna bisa tuku video kanggo diundhuh.

Apa cara sing paling apik kanggo nyimpen media? Sembarang anggapan mbiyantu luwih apik tinimbang sambutan.

  • Ing njaba direktori root?
  • Seperate server?
  • Ngganti ijin?

Uga, kanggo nambah praformance, ana apa-apa bab minangka hosting website ing siji server. Banjur ing server liyane sing dikonfigurasi luwih kanggo download gedhe lan bandwidth, hosting kabeh isi sing bisa didownload?

- pc grain temperature equipment
February 13, 2018

Jawaban sampeyan ora gampang.

Iku kawitan takon dhisik dhewe babagan pirang-pirang video sing sampeyan pikirake arep disimpen, lan akeh panganggo lan undhuhan sing bakal kelakon.

Kanggo tujuan skalabilitas, sampeyan kudu nimbang nggunakake CDN (Content Distribution Network). Iki cocok lan pindhah luwih kanggo pitakonan sampeyan babagan kinerja

Nanging, maneh iki solusi skala, sing bisa diukur. Kanggo basis pangguna cilik, video prasaja, sampeyan bisa ngilangi akeh karya implementasine lan masalah distriusi kanthi simpling nggunakake video youtube / flickr / google.

Setel minangka pribadi, banjur gunakake API kanggo nampilake isi ing domain sawise logon.