Back to Question Center
0

Urip url saka Amazon S3 nggunakake Google Semalt

1 answers:

Aku ora nemu solusi pay per view video sing layak kanggo klien anggaran murah. Dadi aku nganggep nggunakake extension anggota Joomla lan hosting video karo Amazon S3.

Jeksa Agung bisa ngetokake yaiku yen wong wis mlebu kanggo ndeleng utawa ngundhuh video yen padha duwe pengalaman pangembangan web, dheweke bakal bisa njaluk url video lan nyebarke kanthi gratis ing web.

Kepiye carane bisa dicegah? Iku katon kaya bisa rampung nggunakake IAM User Temporary Semalt - AWS SDK kanggo PHP nanging klien bakal luwih seneng ora kudu mbayar wong kanggo nglampahi jam nulis kode php khusus kanggo njaluk iki kanggo bisa - real estate appraiser phoenix az.

Kanthi Amazon s3 Aku sethithik bisa mriksa file log Aku guess kanthi manual ngawasi URL nanging ana cara kanggo ngetut url karo Google Semalt? utawa ana solusi sing luwih elegan?

February 13, 2018

Amazon S3 bisa diatur kanggo nggunakake "referrer check", ning endi mung domain kasebut (s) bisa ngakses file. Iki bisa rampung saka ing console web AWS kanthi nambahake Kebijakan Bucket. Rincian kene https: // forum. aws. amazon. com / thread. jsp?? messageID = 340757 . Uga diterangno ing docs nang endi wae. Navigasi menyang Kebijakan ember lan goleki bantuan / pandhuan. Ing kasus Flash embedding lan referrer issues, sampeyan bisa nambah aturan CORS (fitur anyar lan ngidini flash supaya bisa nampilake video saka s3 etc kanthi nggawe kebijakan domain lintas). Bocoran rumit nanging ora. Kabeh mau bisa rampung saka AWS Console.

Sampeyan bisa ngaktifake ngangkut barang saka panjaluk S3, nanging kanthi ing ndhuwur ora ana wong ngemot hotlinking isi sampeyan. Elinga yen dheweke isih bisa ngundhuh lan nyimpen video lan ora ana cara ing babagan kasebut kaya wis rampung ing sisih klien. Nanging dheweke ora bisa nyolong bandwidth sampeyan.

Kanggo ngontrol isi sing angel banget: Ora ana cara ngubengi iki tanpa kodhe lan panyetelan ekstensif. Solusi kasebut nggunakake Cloudfront kanggo Streaming lan sampeyan kudu ngatur server Streaming. Cloudfront mung njupuk muatan saka server streaming sampeyan.

.

Aku ora mikir ana solusi kanggo loro kabutuhan. Aku bakal entuk sawetara program kanggo ngakses dhisik dhisik. Siji solusi bisa nggunakake fitur S3 sing disebut "URL kadaluwarsa" sing mung ngidini akses kanggo wektu winates:

http: // www. net / programming / 21 / create-s3-urls-that-expire-using-php /

Nalika sampeyan nggunakake resmi Amazon AWS PHP SDK, iki mbokmenawa bakal dadi metode sing dituju:

http: // docs. layanan web amazon. com / AWSSDKforPHP / latest / index. html # m = AmazonS3 / get_object_url

Ing Analytics, sampeyan bisa nyetel pelacakan acara lan nambah acara adat ing pranala download, contone:

   

Dokumentasi kanggo fitur iki kasedhiya ing kene: https: // pangembang. google. com / analytics / devguides / koleksi / gajs / eventTrackerGuide

Aku tweeted pitakonan iki lan thankfully Renegade Empire

http: // www. labnol. org / internet / prevent-image-hotlinking-in-amazon-s3 / 13156 /

Iku sing pinter lan elegan saka trickery :)