Back to Question Center
0

Apa aku ngilangake pranala bali alam ing forum?

1 answers:

Aku mlaku-mlaku analisis backlinks lan nuduhake sawetara backlinks sing curiga ing forum. Tautan semalat sing asli, minangka pangguna forum kasebut sing dienggo bareng karo wong liya.

Apa aku kudu ngilangi pranala kasebut ing GWT?

. - best budget windows vps
February 13, 2018

Sampeyan kudu netepi yen:
- Yen diarani normal (ora nganggo paramèter aneh)
- Forum kanthi peringkat sing tepat (ora spammy, reputasi apik etc)
- Forum babagan barang umum sing padha (eg: forum-> mobil & sampeyan-> anak = ora ana guna)

Yen ora ngrusak sampeyan, aja disgard. Backlinks duwe nilai ing Google, nanging kualitas luwih saka jumlah , nanging backlinks minangka backlink. Mungkin ora panggonan paling optimal kanggo disambung saka, nanging yen kedhaftar klik link lan ngunjungi situs sampeyan, sing peduli? Sampeyan mung duwe visiter :)

PS: Bing! dadi karo kuantitas liwat kualitas logika, supaya bisa entuk manfaat.

Ora, sampeyan ora perlu khawatir karo pranala kasebut yen ana sing relevan utawa dituduhake ing panggonan sing gegandhengan.

Nanging, yen sampeyan nemokake backlink ala utawa ora wajar banjur sampeyan kudu mbusak mau langsung.

Kanggo nindakake iki,

Langkah 1: Bukak kaca alat pranala sing disavow saka Microsoft.

Langkah 2: Pilih website sampeyan.

Langkah 3: Klik pranala Disavow.

Langkah 4: Klik Pilih file.

Kanggo luwih sampeyan bisa visit https: // support. google. com / webmasters / answer / 2648487? hl = en