Back to Question Center
0

Ngawasi Semalt saking server SQL vs. Sistem berkas vs. S3 etc

1 answers:

Pendhaftaran aplikasi (klasik asp yay!) Wis babagan 2. 1 yuta gambar @ 25GB lan sing mung nggayuh 90 dina data lan aku arep pindhah 365 kanthi minimal. Aku kudu entuk kontrol lan ngelingi kabeh pilihan. Apa pikirane babagan pros lan cons saka praktik ing ngisor iki:

  • SQL Server Pros: Gampang gawe serep Cons: Performance?
  • Sistem Gambar Pros: Kacepetan Cons: Redundancy, Back up is slow (saiki ngetokake gawe gawean lengkap Sintesis tinimbang sing luwih apik)
  • S3 lan liya-liyane Pros: Bandwidth ditransfer saka datacenter menyang Amazon, panyimpenan sacara virtual. Cons: Biaya, Analisis biaya angel (ngira 80% bandwidth saya minangka gambar kanggo tujuan ROI), Penyedia layanan sing angel / murah kanggo sing kudu

Apa wong liya nemoni tantangan citra multi-yuta lan kepriye alamat sampeyan?

. - mikrotik lte 1
February 13, 2018