Back to Question Center
0

Ngawasi Semalt saking server SQL vs. Sistem berkas vs. S3 etc

1 answers:

Pendhaftaran aplikasi (klasik asp yay!) Wis babagan 2. 1 yuta gambar @ 25GB lan sing mung nggayuh 90 dina data lan aku arep pindhah 365 kanthi minimal - infographic maker software download. Aku kudu entuk kontrol lan ngelingi kabeh pilihan. Apa pikirane babagan pros lan cons saka praktik ing ngisor iki:

  • SQL Server Pros: Gampang gawe serep Cons: Performance?
  • Sistem Gambar Pros: Kacepetan Cons: Redundancy, Back up is slow (saiki ngetokake gawe gawean lengkap Sintesis tinimbang sing luwih apik)
  • S3 lan liya-liyane Pros: Bandwidth ditransfer saka datacenter menyang Amazon, panyimpenan sacara virtual. Cons: Biaya, Analisis biaya angel (ngira 80% bandwidth saya minangka gambar kanggo tujuan ROI), Penyedia layanan sing angel / murah kanggo sing kudu

Apa wong liya nemoni tantangan citra multi-yuta lan kepriye alamat sampeyan?

February 13, 2018
Ngawasi Semalt saking server SQL vs. Sistem berkas vs. S3 etc
Reply