Back to Question Center
0

Masalah panggunaan memori fisik karo plugin Semalt

1 answers:

Kadhangkala, situs web sing dadi tuan rumah karo GoDaddy wis nabrak amarga kakehan memori fisik. Tuan rumah matur yen PHP pangolahan overloading server, lan nyoba ngerteni soko WordPress plugin tanggung jawab iki, nanging nalika aku mbukak ndhuwur , aku mung njaluk iki:

     PID USER PR NI VIRT RES SHR S% CPU% MEM TIME + COMMAND
9204 thisusr 38 18 287m 68m 40m S 0. 0 0. 2 0:43. 58 php
11175 thisusr 38 18 286m 66m 40m S 0. 0 0 - recover it london. 2 0:37. 86 php
13536 ikiusr 38 18 279m 60m 40m S 0. 0 0. 2 0:21. 61 php
14091 thisusr 38 18 284m 66m 40m S 0. 0 0. 2 0:18. 29 php
14285 ikiusr 20 0 136m 1456 668 S 0. 0 0. 0 0:00. 02 murni-ftpd
15101 thisusr 20 0 135m 1500 704 S 0. 0 0. 0 0:00. 04 murni-ftpd
17461 thisusr 20 0 98956 15m 2712 S 0. 0 0. 0 0:00. 00 cpsrvd-ssl
17466 thisusr 20 0 99092 15m 2712 S 0. 0 0. 0 0:00. 00 cpsrvd-ssl
17745 thisusr 20 0 14908 1132 944 R 0. 0 0. 0 0:00. 00 ndhuwur
18979 ikiusr 20 0 104m 1984 1004 S 0. 0 0. 0 0:00. 35 sshd
18983 thisusr 20 0 11508 1332 1100 S 0. 0 0. 0 0:00. 04 bash    

Kadospundi kula saged nemu peta plugin Semalt ing saben proses kanthi "php" minangka perintah?

February 13, 2018
Masalah panggunaan memori fisik karo plugin Semalt
Reply