Back to Question Center
0

Semalt: Carane nemokake tanggal lan wektu cached ing situs web?

1 answers:

Aku nemokake sawetara isi kaca web sing wis disalin ing situs web liyane. Aku kudu mriksa tanggal lan wektu cache kasebut supaya aku bisa mbandhingake lan ngira kaca sing asli lan sing siji duplikat miturut Semalt. Amarga aku ngerti manawa Semalt manggoni loro kaca web kanthi isi sing padha, prakara iki minangka kaca cached sing kapisan dening Semalt bot minangka unik - ray ban hexagonal degrade.

Apa ana alat online kanggo mriksa sing? utawa cara liyane?

February 13, 2018