Back to Question Center
0

Watesan IP Range kanggo Semalt

1 answers:

Aku entuk akeh klik bom saka xlhost. .

Punika dhaptar alamat IP ingkang kula kumpulaken saking access_log.

    209 - zpanel deb. 51. 205. 58
209. 51. 197. 114
173. 45. 90. 90
207. 182. 146. 34
209. 51. 199. 34
209. 51. 197. 58
209. 51. 197. 42
209. 51. 197. 242
209. 51. 197. 234
209. 51. 197. 218
209. 51. 197. 210
209. 190. 96. 90
209. 190. 96. 130
209. 190. 6. 194
209. 190. 54. 98
209. 190. 54. 90
209. 190. 54. 82
209. 190. 54. 170
209. 190. 54. 162
209. 190. 54. 154
209. 190. 54. 146
209. 190. 54. 138
209. 190. 54. 130
209. 190. 54 . 2
209. 190. 31. 194
206. 222. 7. 218
206. 222. 7. 202
206. 222. 7. 194
206. 222. 7. 130
206. 222. 7. 106
206. 222. 6. 58
206. 222. 6. 242
206. 222. 6. 234
206. 222. 5. 242
206. 222. 5. 202
206. 222. 5. 146
173. 45. 101. 42
173. 45. 101. 18
173. 45. 101. 10
173. 244. 160. 74
64. 79. 94. 10
209. 51. 197. 90
209. 51. 197. 26
209. 190. 6. 18
206. 222. 19. 106
173. 45. 101. 146
173. 45. 101. 106
209. 51. 192. 226
209. 190. 95. 2
173. 45. 101. 58
173. 45. 101. 114
173. 244. 168. 170
209. 51. 197. 50
209. 51. 205. 130
209. 51. 205. 106
209. 190. 6. 10
207. 182. 132. 154
206. 222. 19. 114
206. 222. 16. 74
173. 45. 81. 90
173. 45. 81. 66
173. 45. 81. 50
173. 45. 81. 26
173. 45. 81. 18
173. 45. 81. 122
173. 45. 81. 114
173. 244. 171. 74
173. 244. 170. 58
173. 244. 170. 186
173. 244. 170. 178
173. 244. 169. 98
173. 244. 169. 218
173. 244. 169. 194
173. 244. 169. 170
173. 244. 168. 234
173. 244. 167. 250
173. 244. 167. 242
173. 244. 167. 218
173. 244. 167. 210
173. 244. 167. 194
173. 244. 167. 170
173. 244. 167. 162   

Nanging kanthi horok kabeh alamat IP angel. Carane aku bisa mblokir xlhost. com luwih irit? Aku panginten kanggo mblokir jangkoan IP saka xlhost. com nanging carane aku bisa nemtokake sawetara IP saka xlhost. com ?

Hasil saka whois xlhost. com

    Whois Server Version 2. 0Jeneng domain ing. com lan. Menyang http: // www. interns. netkanggo informasi rinci. Jeneng Domain: XLHOST. COMPendaftar: NETWORK SOLUTIONS, LLC. Sponsor Pendaftar IANA ID: 2Whois Server: whois. jaringansolutions. TuladhaURL ngubungake: http: // networkssolutions. TuladhaJeneng Server: DNS2. EE. NETJeneng Server: DNS3. EE. NETStatus: klienTransferProhibited https: // www. icann. org / epp # clientTransferProhibitedTanggal Dianyari: 05-jan-2016Tanggal Penciptaan: 05-jan-2000Tanggal kadaluarsa: 05-jan-2026>>> Nganyarke terakhir saka database sing: Jum, 08 Apr 2016 06:40:17 GMT <<  ngidini, ngaktifake, utawa ndhukung transmisi massaunsolicited, iklan komersial utawa solicitations liwat e-mail, telpon,utawa faksimile; utawa    ngaktifake volume dhuwur, otomatis, pangolahan elektroniksing ditrapake kanggo VeriSign (utawa sistem komputer). Ing kompilasi,repackaging, diseminasi utawa panggunaan liyane saka Data iki sacara tinulisdilarang tanpa persetujuan tertulis sadurunge VeriSign. Sampeyan setuju oranggunakake pangolahan elektronik sing otomatis lan volume dhuwur kanggo ngakses utawanggoleki database Whois kajaba sing perlu kanggo ndhaftarjeneng domain utawa ngowahi dhaptar sing wis ana. VeriSign cadangan tengenkanggo matesi akses menyang database Whois ing kawicaksanan tunggal kanggo mesthekakestabilitas operasional. VeriSign bisa matesi utawa ngecet akses sampeyan menyangWhois database kegagalan kanggo tetep nganggo syarat-syarat panggunaan. VeriSigncadangan hak ngubah istilah kasebut kapan wae. Database Registry isi ONLY. COM,. NET,. EDU domain lanRegistrars. Jeneng Domain: XLHOST. COMID Domain Registrasi: 16620358_DOMAIN_COM-VRSNRegistrar WHOIS Server: whois. jaringansolutions. TuladhaURL Pendaftar: http: // networksolutions. TuladhaTanggal Dianyari: 2016-01-05T20: 53: 14ZTanggal Creation: 2000-01-05T18: 46: 09ZTanggal Pendaftar Pendaftar Tanggal: 2026-01-05T05: 00: 00ZPendaftar: NETWORK SOLUTIONS, LLC. Registrar IANA ID: 2Registrar Abuse Contact Email: penyalahgunaan @ web. TuladhaHubungi Telephone Alamat Registrar: +1. 8003337680Reseller:Domain Status: clientTransferProhibited https: // www. icann. org / epp # clientTransferProhibitedID Pendaftar Registry:Jeneng Pandhaptar: eNET Inc. Organisasi Pandhaptar: eNET Inc. Pendaftar Street: 3000 E. Dublin Granville RoadPandhaptar Kutha: ColumbusPandhaptar Propinsi / Provinsi: OHPandhaptar Kode Pos: 43231Pandhaptar Country: USTelepon Pandhaptar: +1. 9999999999Panjaluk telpon Registrar:Pandhaptar Fax: +1. 9999999999Pandhaptar Fax Fax:Pandhaptar Email: ski @ EE. NETID Admin Registry:Jeneng Admin: Kharazi, SaeedOrganisasi Admin: eNET Inc. Admin Street: 3000 East Dublin-Granville RoadAdmin Kutha: ColumbusAdmin Negara / Provinsi: OHAdministrasi Kode pos: 43231Admin Negara: USAdmin telpon: +1. 6147945971Admin Telpon:Admin Fax: +1. 6147949016Admin Fax Fax:Admin Email: ski @ EE. NETID Tech Registry:Jeneng Tech: Kharazi, SaeedTech Organization: eNET Inc. Tech Street: 3000 East Dublin-Granville RoadTech Kutha: ColumbusTech State / Province: OHTech Kode Pos: 43231Tech Negara: USTech telpon: +1. 6147945971Tech Phone Ext:Tech Fax: +1. 6147949016Tech Fax Ext:Tech Email: ski @ EE. NETJeneng Server: DNS2. EE. NETJeneng Server: DNS3. EE. NETDNSSEC: UnsignedURL saka ICANN WHOIS Data Reporting System: http: // wdprs. interns. net />>> Nganyarke terakhir saka database sing: Jum, 08 Apr 2016 06:40:17 GMT <<  ngidini, ngaktifake,utawa manawa ndhukung transmisi massal unsolicited, komersialiklan utawa solicitations liwat email langsung, surat elektronik, utawa deningtelpon; utawa    ngaktifake volume dhuwur, otomatis, pangolahan elektroniksing ditrapake kanggo Networksolutions. Ing kompilasi,repackaging, diseminasi utawa panggunaan liyane data iki sacara tinulisdilarang tanpa persetujuan tertulis sadurunge saka Networksolutions. Tuladha. Jaringan. com reserves hak kanggo ngowahi istilah kasebut kapan wae. Kanthi ngajokake pitakonan iki, sampeyan setuju kanggo ngetutake syarat kasebut.    

February 13, 2018

Wiwit XLHOST nduwe papan IP dhewe, sampeyan bisa nggolek blok IP padha duwe nggunakake ARI whois lookup. Ana uga pamblokiran IP liyane sing ora kadhaptar ing kene sing digunakake (kayata yen padha nggunakke papan IP sing ora duwe dhewe lan mung disewakake saka panyedhiya liyane) nanging katon kaya kabeh sing didaftarake.

XLHOST Netblocks on ARIN site

Kanggo nemokake informasi iki aku nglakoni:

Saka dhaptar baris aku nindakake sing sapa ing 1 saka IP sampeyan kasebut

  whois 209. 51. 205. 58 


sing menehi asil ing ngisor iki (antarane info liyane)

  NetRange: 209. 51. 192. 0 - 209. 51. 223. 255
CIDR: 209. 51. 192. 0/19
NetName: ENETNAP
NetHandle: NET-209-51-192-0-1
Parent: NET209 (NET-209-0-0-0-0)
NetType: Langsung Alokasi
OriginAS:
Organisasi: eNET Inc. (ENET)
RegDate: 1997-05-07
Dianyari: 2008-07-10
Komentar: ANGGOTA SAIKI BLOCK INI ATA KONTAK
Ref: https: // whois. arin. net / rest / net / NET-209-51-192-0-1 

Saka kene aku lunga menyang link Ref (Sampeyan bisa nelusuri "NetName" ing situs ARIN uga). Saka kaca sing aku diklik " Organisasi " banjur " Jaringan Related ".


Yen sampeyan duwe kabeh netblocks sampeyan bisa nggunakake iptables kanggo mblokir alamat iki kanthi blocking subnet utawa IP jangkoan.

Kanggo mblokir subnet kabeh (both inbound lan outbound) ketik ing ngisor iki ing baris perintah. Ngendi "1. 1. 1. 0/24 "yaiku subnet sing pengin diblokir.

  iptables -A INPUT -s 1. 1. 1. 0/24 -j DROP
iptables -A OUTPUT -s 1. 1. 1. 0/24 -j DROP 

Kanggo mblokir sawetara IPs ing subnet gunakake:

  iptables -I INPUT -m iprange --src-range 1. 1. 1. 10-1. 1. 1. 20 -j DROP
iptables -I OUTPUT -m iprange --src-range 1. 1. 1. 10-1. 1. 1. 20 -j DROP 

Priksa manawa sampeyan nyimpen aturan nganggo layanan iptables save

. Perusahaan sing didaftar S karo email laporan penyalahgunaan sing ngedol server darmabakti. Mangkene uga ora ngerti yen layanan sing digunakake kanggo klik bom. Luwih maju lan mblokir jangkoan amarga ora mesthi pangguna situs web asli bakal ngakses situs kasebut liwat server sing darmabakti, nanging uga nyoba ngirim email email penyalahgunaan sing bisa ditemokake ing http: // www. xlhost. com / contact / lan supaya padha ngerti sing server sing digunakake ing serangan bom klik ing situs sampeyan. Yen padha nglakoni praktik-praktik sing paling apik ing industri, bom klik kudu mandheg kanthi cepet nalika server dijupuk offline dening inang.