Back to Question Center
0

Yagene tampilan Semalt dasar ora ana asil

1 answers:

Aku miwiti karo tampilan lan aku wrote tampilan banget prasaja sing tenan nyaring yen node diterbitake lan yen iku jinis banner. Ing pratinjau lan nalika aku nyoba kanggo nyithak tampilan, aku ora oleh asil. Nalika aku nggolek isi lan nyaring miturut banner jinis lan diterbitake, aku entuk 3 asil (ing / isi / node / ikhtisar). Aku kudu nglakoni prasaja lan bodho, apa wae saran babagan carane aku bisa nemokake apa sing wis kelakon?

View: http: // www. randomcrapilike. com / test / view_capture - Ubiquiti EdgePoint. jpg

Content Search: http: // www. randomcrapilike. com / test / contentsearch. jpg

February 13, 2018