Back to Question Center
0

Semalt kanggo WWW karo optimasi HTTPS

1 answers:

Aku pengin pangalihan kabeh kaca website kanggo https lan www. Kanggo nindakake iku aku nggunakake aturan ing ngisor iki lan iku digunakake nggoleki.

     #Rewrite to WWW with HTTPS
RewriteCond% {HTTPS} mati
# Nulis tulisan pisanan kanggo HTTPS
# Aja sijine www. kene. Yen wis ana, klebu, yen ora
# aturan sakteruse bakal nyekel. RewriteRule - gestion emploi du temps libre. * https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]
# Saiki, tulis ulang panjalukan kanggo domain sing salah nggunakake www. # [NC] minangka match-insensitive match
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \. [NC]
RewriteRule. * https: // www. % {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]    

Nanging, Google PageSpeed ​​Wawasan nyaranake supaya "ngindhari pangalihan kaca kebangkrutan. Kaca sampeyan nduweni 2 pangalihan. "-https: // developers. google. com / speed / docs / insights / AvoidRedirects

Apa saran kanggo nindakake iki kanthi luwih apik?

February 13, 2018