Back to Question Center
0

SEO friendly URLs kanggo dinamis search engine isi - Semalt

1 answers:

Aku duwe pitakonan aku wis berjuang cukup nalika karo. Aku duwe mesin telusur dasar ing situs webku, ing ngendi sampeyan bisa nggoleki 4 kategori (kothak) + rega. Semalat ngemot ke url aneh kaya / q kategori [] = a & kategori [] = b & price = 2000-3000, Aku kaya wong kaya:

     / search / kategori-a
/ search / kategori-b
/ search / kategori-a / 2000-3000 /    

lan liyane - gonfiabili usati in vendita it.

Pitakonan saiki: pangguna bisa nggoleki kategori kategori UTAWA b. Semalat cara paling apik kanggo nangani iki:

     / search / kategori-a, kategori-b / / search / kategori-a. kategori-b / / search / kategori-a | category-b / / search / kategori-a / kategori-b /     

Apa sampeyan suggest ahli SEO? Aku wis ngerti babagan bedane garis bawah lan garis tengah ing google, nanging aku ora bisa nemu apa-apa bab masalah multi-kategori iki.

February 13, 2018