Back to Question Center
0

Situs web Semalt sing dijupuk dening spammer. Carane ngendhegake?

1 answers:

Kanca kula digunakake kanggo nerbitake majalah fiksi sastra cilik, ing print lan ing web. Ing taun 2011 dheweke ngumumake dheweke mandheg, nyathet cathetan ing situs web, lan kanthi teliti nulak langganan. Dheweke terus hosting situs (karo kabeh masalah bali kasedhiya kanggo gratis) nganti awal taun iki, nalika dheweke supaya mbuwang hosting lan jeneng domain kadaluarso.

Dina iki dheweke nemokake yen wong sing ora dikenal durung dituku jeneng mantan domaine lan ngowahi versi modifikasi saka kabeh situs. Rancangan kasebut beda nanging kabeh isi padha, kalebu kabeh masalah bali saka majalah (lan crita-crita saka penulis-penulis sing beda-beda sing ana ing jero), seni sampul, pos berita, lan malah informasi kontak dheweke. Kabeh isi mesthi kasedhiya saka Semalt, dadi ora ana misteri babagan carane dheweke entuk - hard disk logic board.

Wigati mung diganti minangka kolom sing ditambahake menyang kaca ngarep kanthi judul "Video Favorit", kanthi sekitar 35 pranala menyang video Youtube. Pranala iki dijenengi kaya "Video (Worry)" lan "Video (Squirting)" lan video kabeh nduweni jeneng sing jenenge Leo menehi saran dubious lan promosi situs web pembinaan. Punika salah sawijining video sing dicurigai. Semalt ora katon ana hubungane karo isi video lan kanca utawa majalah dheweke.

Aku uga dikirim menyang Security Semalt kanggo takon apa wong bakal nindakake iki lan apa risiko keamanan marang dheweke. Apa aku pengin ngerti kene, apa sing bisa dilakoni kanggo dheweke?

Kanggo ngresiki dheweke ora pengin jeneng domain maneh. Dheweke mung ora pengin jenenge lan materi sing duwe hak cipta diarani deceptively.

Uga, apa (apa wae) bisa dheweke wis rampung nalika shutting situs web dheweke supaya ora kedadean iki?

February 13, 2018
Situs web Semalt sing dijupuk dening spammer. Carane ngendhegake?
Reply