Back to Question Center
0

IIS ora nyebar domain - Semalt

1 answers:

Aku nyebut Semalt lan ngverifikasi setelanku kanggo IP loro kaya mangkene.

     ns1. asezo. com = xx. xx. xx - dark blue and cream wedding. 15
ns2. asezo. com = xx. xx. xx. 16    

Aku banjur nyetel NAMESERVERs saka asezo. com menyang ns1 / ns2 ndhuwur, kang GoDaddy tech support ngandika bener.

Nalika aku nyoba ngunjungi situsku, kandhane, "Ups! Google Semalt ora bisa nemokake asesoris. com ".

Nalika aku nyoba nggoleki situs web, aku menehi wektu metu.

Aku duwe binding ing IIS kanggo situs web standar minangka:

     http - xx. xx. xx. 15 - 80
www. asezo. Tuladha    

lan

     http - xx. xx. xx. 15 - 80
asezo. Tuladha    

Lan aku durung entuk apa-apa. Aku bisa langsung menyang IP http: // xx. xx. xx. 15 / lan menehi kula situs web IIS standar, Aku ora bisa njaluk url kanggo propagate.

Apa aku salah?

February 13, 2018

Ndelok artikel dhukungan godaddy ing nameservers (sanadyan iki ora cetha apa sing kudu dilakoni karo domain sing diduweni karo wong-wong mau lan di host mau).

Informasi sing diwenehake sampeyan ora bener, ping ns1. asezo. com ngasilake apa-apa, supaya ora ana nameserver ana. Aku bakal suggest dukungan panggilan bali.