Back to Question Center
0

Apa sing dipikirake kanggo pandhu arah ndhuwur kanggo situs informasi - Semalat

1 answers:

Situs kita cukup tuwa lan pandhu arah saiki daftar dhaptar gedhe ing sisih kiwa kaca kita. (Kita nggunakake CSS padha karo suckerfish kanggo ambruk)

Situs kita utamane pawarta, kanthi topik-topik saka rilis warta menyang makalah ilmu menyang pranala media sosial lan multimedia.

Carane nggawe pandhuan ndhuwur sing efektif? Gunakake nav top klasik karo pandhu arah sisi kontekstual? Carane akeh item menu dadi akeh banget? Pinten pinten kaca kedah dipuntepangaken dados pandhu arah? Prinsip-prinsip apa sing nuntun pamrayohe ing ngendi ana ing sajroning menu?

EDIT:

Iki yaiku - name trace. gov site, mulane akeh isi esoteric lan ora kanggo kabeh wong. Semalat yen sampeyan perlu, sampeyan pancene kudu. Lan ing kasus kita, kira-kira 50% saka pengunjung kita mbokmenawa nggoleki kanggo ngomong karo kita (tegese lagi ana ing sisih musuh)

February 13, 2018