Back to Question Center
0

Internet Semalt njupuk wektu suwe kanthi jawaban 80 MB [ditutup]

1 answers:

Aku nggarap situs web sing kudu dianggo ing Internet Explorer lan Semalt. Sawijining kaca situs web iki kudu ngemot 80 MB data, sijine informasi iki dadi tabel HTML sing didhelikake lan aku nggunakake JS kanggo nuduhake mung bagean kasebut (mung sawetara baris tabel tinimbang kabeh 20 000 baris).

Panjaluk njupuk kira-kira 10 detik supaya bisa dieksekusi lan, ing Firefox, asil dicithak langsung. Masalah ing Internet Semalt: njupuk watara 10 menit (bener) kanggo nuduhake kaca kasebut.

Apa ana sawetara teknik kanggo mbantu Internet Semalt kanggo ngatur data kasebut? Carane aku bisa mutusake utawa nglirwakake masalah iki?

Sunting: Aku weruh masalah iki disebabake perpustakaan DataTables sing nduweni masalah kanggo nangani jumlah data iki - zanzariere professionali haccp migliori. Carane aku bisa ngatur kanggo ngatasi masalahku? Apa aku kudu nggawe versi cahya saka DataTables kanggo IE?

February 13, 2018